5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Postoji taj stereotip problema u komunikaciji na liniji ženska usta – muške uši. I nemoj misliti da ćeš izbeći stereotip, jer je vaš odnos poseban i imate dobru komunikaciju, jer se neke stvari tiču razlika u muškom i ženskom mozgu i potrebno ih je strateški premostiti.

Kad ti se učini da te ne prati, ne čini ti se, verovatno je izgubio pažnju – a to nije uvek zato što govoriš nešto što on ne želi da čuje (ili nije spreman da čuje u tom trenutku), nego zato što ga ometa obilje informacija koje sipaš, ili ton tvog glasa, ili je zaokupljen nečim i stvarno nije trenutak da mu bilo šta saopštavaš.

Žene lakše komuniciraju na više nivoa odjednom, prate sopstvena osećanja i reakcije dok slušaju i živo učestvuju u onome što im se govori, lako skaču sa teme na temu, prave digresije i vraćaju se na početnu priču ne gubeći nit i zato je na tebi da mu olakšaš slušanje – da otkloniš smetnje na prijemu informacija.

Poznato je da muškarci nisu sposobni za multitasking. Deljenje pažnje zapravo smanjuje količinu pažnje potrebnu da se nešto temeljno uradi, ali žene su spsobnije da uključe „automatskog pilota“ i da neke stvari obavljaju sa površnom pažnjom, rutinski, dok istovremeno obraćaju malo više pažnje na nešto drugo i povremeno se uključe i u nešto treće.

Editors choice