Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Postoji taj stereotip problema u komunikaciji na liniji ženska usta – muške uši. I nemoj misliti da ćeš izbeći stereotip, jer je vaš odnos poseban i imate dobru komunikaciju, jer se neke stvari tiču razlika u muškom i ženskom mozgu i potrebno ih je strateški premostiti.

Kad ti se učini da te ne prati, ne čini ti se, verovatno je izgubio pažnju – a to nije uvek zato što govoriš nešto što on ne želi da čuje (ili nije spreman da čuje u tom trenutku), nego zato što ga ometa obilje informacija koje sipaš, ili ton tvog glasa, ili je zaokupljen nečim i stvarno nije trenutak da mu bilo šta saopštavaš.

Žene lakše komuniciraju na više nivoa odjednom, prate sopstvena osećanja i reakcije dok slušaju i živo učestvuju u onome što im se govori, lako skaču sa teme na temu, prave digresije i vraćaju se na početnu priču ne gubeći nit i zato je na tebi da mu olakšaš slušanje – da otkloniš smetnje na prijemu informacija.

Poznato je da muškarci nisu sposobni za multitasking. Deljenje pažnje zapravo smanjuje količinu pažnje potrebnu da se nešto temeljno uradi, ali žene su spsobnije da uključe „automatskog pilota“ i da neke stvari obavljaju sa površnom pažnjom, rutinski, dok istovremeno obraćaju malo više pažnje na nešto drugo i povremeno se uključe i u nešto treće.

Editors choice