Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Postoji taj stereotip problema u komunikaciji na liniji ženska usta – muške uši. I nemoj misliti da ćeš izbeći stereotip, jer je vaš odnos poseban i imate dobru komunikaciju, jer se neke stvari tiču razlika u muškom i ženskom mozgu i potrebno ih je strateški premostiti.

Kad ti se učini da te ne prati, ne čini ti se, verovatno je izgubio pažnju – a to nije uvek zato što govoriš nešto što on ne želi da čuje (ili nije spreman da čuje u tom trenutku), nego zato što ga ometa obilje informacija koje sipaš, ili ton tvog glasa, ili je zaokupljen nečim i stvarno nije trenutak da mu bilo šta saopštavaš.

Žene lakše komuniciraju na više nivoa odjednom, prate sopstvena osećanja i reakcije dok slušaju i živo učestvuju u onome što im se govori, lako skaču sa teme na temu, prave digresije i vraćaju se na početnu priču ne gubeći nit i zato je na tebi da mu olakšaš slušanje – da otkloniš smetnje na prijemu informacija.

Poznato je da muškarci nisu sposobni za multitasking. Deljenje pažnje zapravo smanjuje količinu pažnje potrebnu da se nešto temeljno uradi, ali žene su spsobnije da uključe „automatskog pilota“ i da neke stvari obavljaju sa površnom pažnjom, rutinski, dok istovremeno obraćaju malo više pažnje na nešto drugo i povremeno se uključe i u nešto treće.

Editors choice