S dolaskom jeseni, dolaze i nove ideje i pravila u svetu mode. Sigurno si primetila da su svi tvoji omiljeni brendovi već odavno izložili svoje nove jesenje kolekcije, a ako si već „snimila“ svoj omiljeni komad odeće, onda sigurno razmišljaš kako da izdvojiš sredstva da što pre postane tvoj. Međutim, ako nisi u situaciji da daješ novac na nove stvari, znaj da to zapravo nije neophodno.

Kada zaviriš u svoj ormar, sigurno ćeš shvatiti da poseduješ neke standardne, osnovne komade odeće koji su neutralni i mogu se kombinovati sa mnoštvom drugih ili jednostavno možeš na njima primeniti neke od zanimljivih trikova koje ćemo ti predložiti. Ako si ljubitelj mode, redovno pratiš sve novitete i trudiš se da izgledaš totalno „šik“, sve što treba da uradiš je da slediš uputstva koja ćemo ti predstaviti za željeni stajling predstojeće sezone.

Bela majica koju ćeš nositi kao osnovu ispod svega

Baš kao što je Aleksa Čang na ovoj slici iskombinovala belu majicu ispod haljine na preklapanje, tako je i ti možeš nositi ispod neke svoje omiljene haljine na bretele i sve to uskladiti sa odgovarajućom obućom.

jesenji modni trend Kako da budeš trendi i ove jeseni   a da te ne košta ništa?

Čarape su nepropustivi detalj ovakvih odevnih kombinacija

Ne želiš još uvek da se odvikneš od nošenja svoje omiljene letnje košulje – ne moraš! Ispod nje obuci belu majicu pa ćeš osim zadovoljavajućeg izgleda dobiti i na toploti, jer prolaze oni vreli dani i trebaće ti više slojeva odeće. Dodaj ovom stajlingu još čarape na svoje omiljene cipele i možeš biti sigurna da izgledaš poptpuno usklađeno sa modnim trendovima.

modni trend jesen moda Kako da budeš trendi i ove jeseni   a da te ne košta ništa?

Stavi ogrlicu preko kragne od košulje

Nakit je prisutan u svim sezonama, pa je tako obavezan i u predstojećoj. Sigurno imaš neku upečatljivu ogrlicu koja je popularna već duže vreme, samo je potrebno da promeniš način na koji ćeš je staviti ovog puta. Umesto na goli vrat, stavi je i zategni iznad dugmeta preko manje kragne od košulje.

stajling nakit Kako da budeš trendi i ove jeseni   a da te ne košta ništa?

Samo jedna minđuša jarke boje

Trend za koji ti definitivno nije potrebno da dodaješ, već da smanjuješ. Odaberi par minđuša koje su primetne, stavi jednu, a drugu se pravi da si izgubila i navikni se na to da ti je jedna dovoljna.

autfit modni detalj Kako da budeš trendi i ove jeseni   a da te ne košta ništa?
Comments