Oblačenje za posao ponekad zna da bude vrlo naporno. Uniformisani odevni kompleti ili određeni dress code kojeg moraš da se pridržavaš i trošiš novac na tu garderobu, a radije bi kupila sebi neku drugu stvarčicu koju si želela. Pritom, svakog dana izgledaš isto jer nemaš mogućnost da improvizuješ u svom stajlingu. Međutim, ako tvoje radno mesto ne zahteva strogo propisano oblačenje i pruža ti mogućnost da nosiš farmerke koje obožavaš, to dovodi do sledeće dileme – kako da ih nosiš i da izgledaš profesionalno u njima?

Navikla si da uz farmerke nosiš opuštenije odevne komade i nisi sigurna šta bi mogla da promeniš u svom izgledu kako bi bio primeran za posao. Nema potrebe da se opterećuješ, pronašli smo za tebe idealnih devet primera koje možeš da slediš i svoj profesionalni džins izgled učiniš zadivljujućim, a da uz to pokazuješ trendi stilove!

Farmerke i košulja

Znaš da je košulja često i obavezna u poslovnom odevanju, međutim, na farmerke možeš da nosiš košulje koje ne bi mogla ispod sakoa ili na svečane pantalone. Baš kao što je ova na slici, štraftasta košulja sa ruskom kragnom i karnerima koji je čine neodoljivom! Uvuci je u farmerke sa visokim srtukom, obuj špicaste cipele na štiklu i osvoj sve zaposlene svojim izgledom!

farmerke 1 Kako da džins savršeno uklopiš i u business kombinacije?

Jakna od tvida sa dvobojnim cipelama

Osim kožnih i perjanih jakni, kaputa i mantila slobodno se odluči i za jaknicu od tvida jer savršeno stoji na farmerke. Ispod nje obuci majicu po svom izboru koja će se uklopiti sa njom, a u kombinaciji sa gornjim delom odaberi cipele – neka ovog puta budu dvobojne. Pokaži svoj vrhunski stil na ovaj način.

farmerke 2 Kako da džins savršeno uklopiš i u business kombinacije?
Comments