U savremenom svetu sve se prati, i od svega zavisi tvoj uspeh. Od toga kako se stilizuješ, kako se ponašaš, kakav utisak na nekoga ostavljaš neverbalnom komunikacijom, ali najvažnije od svega, ipak je i dalje šta govoriš i na koji to način prezentuješ onima koji se nalaze ispred tebe. Način govora, sadržina rečenog, najvažniji su u bilo kojem segmentu tvog funkcionisanja, poslovanja, delovanja – pa zbog toga i treba da naučiš kako da moć govora upotrebiš na najbolji način, te kako da od njega napraviš svoje najbolje “oružje”.

Veština govora je ono što nas razlikuje od svega ostalog što na svetu postoji, pa zbog toga i treba iskoristiti ovu veštinu na najbolji mogući način. U svetu postoji ogroman broj onih koji se bave govorom i svim njegovim skrivenim “tajnama”, mnogo onih koji pokušavaju nečemu da nas nauče, ali u svemu tome i te kako uspeva Brajan Trejsi, posebno svojom knjigom za lični i profesionalni razvoj “Moć govora“.

brajan trejsi moć govora 2 Kako da govor pretvoriš u svoje najmoćnije oružje? + Facebook Giveaway

U knjizi “Moć govora” Brajan Trejsi otkriva tajne nekih od najvećih govornika, te sve ono što se potvrdilo u praksi kao najbolje. Kroz primere i savete, on pokazuje kako da budemo samopouzdani, pozitivni pred publikom, kako da postignemo jednu od najvažnijih stvari, a to je održavanje pažnje i usredsređenosti na samu temu govora, kako u svemu tome da se koristi govor tela, kao i to kako da se izborimo pred nekom nepredviđenom situacijom ili okolnošću koja nije prijatna i remeti određeni red.

Koliko god dobri govornici bili, uvek je potreban neki podstrek, te još malo učenja i znanja, a to se sigurno kroz stranice “Moći govora” i dobija. Trebalo bi da se uveriš, a mi ti u tome i pomažemo. U saradnji sa Finesa edukativnim centrom, poklanjamo 3 x 1 primerak knjige “Moć govora” Brajana Trejsija. Sve što je potrebno da uradiš jeste:

1. lajkuješ Facebook profil Wannabe Magazine-a,

2. lajkuješ Facebook profil Finesa – edukativni centar,

3. u komentaru ispod ovog posta na Facebook stranici Wannabe Magazine-a taguješ osobu koja bi takođe volela da učestvuje u giveaway-u.

Giveaway traje od 6. do 15. oktobra, dok će dobitnici ove fantastične knjige biti objavljeni 16. oktobra.

*NAPOMENA: Giveaway važi samo za teritoriju Republike Srbije! 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Slobodan Veličanin

Comments