Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Znamo, sve znamo. Kada si bila mlađa verovatno nisi volela svoje pegice, koje si imala prirodno ili koje su se stvarale u jednom trenutku života. I pretpostavljamo da si ih možda sada zavolela, jer su pegice postale #kul.

Zapravo, ne. Nisu pegice postale odjednom kul. Znaš šta je postalo kul? To da budeš sva svoja, da istakneš sve ono što je autentično na tebi, da zavoliš sve te delove sebe i da budeš kompletna, a ne da stalno slažeš neke delove koji nikako ne pripadaju tvojoj slagalici. 

I da ovde mislimo na pokušaje da sakriješ svoje predivne pegice, jer ih se stidiš. A izvini, zašto bi? To je deo tebe, to je presladak deo tebe, to je nešto prirodno i nešto što daje pečat tvojoj ličnosti. Mnoge devojke su tek nakon što je Meghan Markle na svom venčanju istakla svoje pegice, rešile da ih zavole. Ne, jednostavno su shvatile da nije sramota imati ih, kada ih tako i sa ponosom nosi jedna predstavnica kraljevske porodice.

Ako si došla u fazu prihvatanja sebe i ako si rešila da pokažeš taj jedinstven znak celom svetu, imamo savete za tebe, kako da ih istakneš na najlepši mogući način:

Piling 

Piling je potrebno raditi iz više razloga, a ne samo zbog isticanja pegica. Ali, ukoliko znaš da će piling dopirneti i tome, onda je stvarno vreme da počneš da primenjuješ i ovu #skincare rutinu. Naime, piling uklanja mrtve ćelije sa naše kože, odnosno taj površinski sloj kože. Samim tim mi smanjujemo brojnost mrtvih ćelija na našem licu i sprečavamo nagomilavanje na površini. Kada se to ukloni naša koža može da diši, naša koža je očišćenja, hidrirana, mekša. Na našem licu u većoj meri biće vidljive pegice. Jeej!

View this post on Instagram

How I do my own professional beauty treatments at home! Can’t exactly head over to a spa or salon at the moment.. so here is what I have been doing at home! Hair: #KerastasePartner Besides getting a root touch up, I usually get a deep conditioning treatment on my hair. I have been using the @kerastase_official Genesis Masque Reconstituant when I shower, I leave it on for 5-10 minutes before rinsing. My hair looks so much healthier and the mask helps to strengthen weak hair & stop falling due to breakage from brushing! My stylist will be proud when she sees me! Facials: Masking has become an everyday activity now, also massaging with a jade roller after washing it off! Skin: Love having a tan to keep me hopeful for a fun summer! I like using gradual tanning lotions, it’s easy and less messy! Nails: I always get gel-manicures at the nail salon so I bought an at home gel lamp! Iv been using this for a while, it has saved me so much money on my go-to nude nail look.

A post shared by Kelsey Simone (@k.els.e.y) on

Koristi kremu za sunčanje

Želimo da izbegnemo stvaranje sunčanih pegica, koje bi preplavile naše prirodne. I zato ćemo koristiti kremu za sunčanje i to za izuzetno visokim faktorom. Da, treba da mažeš celo lice ovom kremom i da to radiš svaki put kada se duže izlažeš suncu. Posebno treba da budeš oprezna kada si na letovanju. Obavezno je da naravno izabereš kremu za sunčanje koja je prilagođena koži lica, a takođe pre kreme za sunčanje treba da koristiš hidratantnu kremu. 

View this post on Instagram

Catch of the day 🐟 Fresh from the Aegean sea!

A post shared by Kelsey Simone (@k.els.e.y) on

Editors choice