Konačno smo stigli do onoga što je devojkama jedna od najvažnijih stvari u svakom autfitu, a to su torbe, pored cipela koje naravno ne mogu nijednom komadu da predaju to prvo mesto. Međutim, kada se postigne savršen spoj torbe i cipela, onda postaju celina koje ne može nikako da se “razbije”. Ovo su neki sasvim osvežavajući trendovi u svetu robi, torbica, tašni i svih drugih modela ovog aksesoara, kroz koje ćeš izraziti sve ono što voliš i sve svoje osobine i modni ukus, budući da treba dosta stila kako bi se ponele u okviru nekih kombinacija.

O tome da će apsolutni trend među torbama biti male, okrugle torbe, ne mora mnogo da se priča, niti piše. Već svi znaju da je ovo model koji odlično ide uz neke elgantnije, svečanije autfite, a za ležerne kombinacije je očigledno da su savršen detalj. zbog toga ćeš i sama verovatno u narednom periodu želeti da poneseš neku slično, što će svakako otkriti to da ne voliš dosadne torbe, jednostavne, o čemu njen oblik svedoči.

trendi torbe 1 Kako da izabereš torbu koja će najbolje predstaviti tvoj stil

Pastelne nijanse, neke prirodnije boje u “nenapdanim” nijansama, te jasne forme torbi, biće svakako još jedan trend koji će se narednih sezona promovisati i nositi kao veoma popularan. Ovo je odličan aksesoar koji se kombinuje sa elegantnijim, svedenijim autfitima, ali je dovoljno statement da ukazuje na to da je tvoj stil sasvim izgrađen i da voliš da nosiš komade koji ostavljaju upečatljiviji trag.

trendi torbe 2 Kako da izabereš torbu koja će najbolje predstaviti tvoj stil
Comments