Plavuše su od davnina smatrane seks simbolima. Postoji mit da se plavuše više zabavljaju i da imaju sreće u životu, a i mnogi muškarci bi se pre odlučili za Merilin Monro nego za, recimo, Ketrin Zitu Džouns. Farbanje u plavu boju je veliki korak i promena tako da bi trebalo da se dobro raspitate i odaberete onu nijansu koja ide uz vaš ten, vaše lice i oblik glave. Pored toga, bitno je da odaberete dobrog frizera koji će umeti da napravi smesu boja koju vi tražite. Možda vam plavuše iz Holivuda pomognu u odabiru prave nijanse.

“Parti plavuša” a la Kejt Hadson

Nijansa plave koju nosi ova glumica spada u najtraženije nijanse u Holivudu. Nažalost ovo je takođe jedna od nijansi koje je najteže postići. Najviše zavisi od vaše prirodne boje kose ili od one koju ste imali pre promene u plavu. Ova nijansa plave zahteva blago preplanuli ten i sveže ošišane krajeve.

kako da izaberete pravu nijansu PLAVE kejt Kako da izaberete pravu nijansu PLAVE boje za kosu

“Zlatna plavuša” a la Šakira

Šakira važi za jednu od najseksepilnijih i najpoželjnijih pevačica. Boja njene kose sigurno nosi deo zasluge za ovu titulu. Naime, kako objašnjavaju frizeri, to je klasična zlatno-plava nijansa, sa svetlim pramenovima preko farbe. Upravo taj kontrast zlatne i svetlog preliva omogućava vam mladalački i svež izgled kao da ste upravo došle sa plaže.

kako da izaberete pravu nijansu PLAVE šakira Kako da izaberete pravu nijansu PLAVE boje za kosu
Comments