Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/2

Sa ova tri znaka nije preporučljivo svađati se. Njihovim nezgodnim karakterima treba pažljivo rukovanje, a ako to shvatate kao manipulaciju, prilagodite se i preispitajte svoje vrednosti. Ne morate biti neiskreni, samo treba uvek da prepoznate pravi trenutak da nešto kažete, ili prećutite, da na nešto ukažete, ili ignorišete. Ako niste rođeni diplomata, koji ume da pregovara i smiruje strasti, sa Ovnovima, Devicama i Škorpijama među vašim bližnjima, neće vam biti lako.

Ovan

Ako je Ovan, kao vatreni znak, nagao, temperamentan, a u skladu sa tim ponekad naporan u svojoj istrajnosti kad nešto hoće, pa čak i agresivan i spreman da se žestoko posvađa (a možda i da polomi koji tanjir ili stolicu), vi morate da budete ta voda koja obuzdava preterano rasplamsavanje, kome su Ovnovi skloni. Možda je to član porodice, roditelj, brat, sestra ili vaše deta, a možda najbolji prijatelj ili voljena osoba – ako ste i sami u nekom od ovih nezgodnih znakova, biće puno teških momenata, ili ćete naučiti da budete hladnije glave i mirnijeg srca od ostalih.

U Ovna ne smete posumnjati – barem ne glasno i u njegovom prisustvu, odnosno, ne smete kritikovati njegovu kompetentnost, sposobnost, stavove i uverenja, kao i način na koji nešto radi. Ako želite da oni sami uvide da je potrebno da nešto čine drugačije, ili da preispitaju neki stav, ne smete to nipošto pokušavati da im nametnete, odnosno, da od njih tražite. Tada će postati neizmerno tvrdoglavi i uporno će vas nervirati, čak i ako im je sasvim jasno da ste vi u pravu, a ne oni.

Kako da im kažete šta vam smeta ili šta primećujete? Vrlo oprezno. Prvo im pružite potvrdu da su dobri, uspešni, delotvorni, uverite ih da ih poštujete i cenite njihov trud. A onda tražite njihov savet i glasno razmatrajte svoja premišljanja. Kad Ovan stavi neku pozitivnu primedbu, oduševite se i pokušajte da stvari izvedete tako da njemu pripišete zasluge. Vi ste mu samo malo pomogli da sam dođe do najboljeg rešenja.

Editors choice