Izabrali ste savršenu haljinu, cipele koje neodoljivo idu uz nju, imate (čak) i svog (neodoljivog) pratioca, i opet predstoji najteži deo: kosa, nokti, ten – kako da sve zablista?

Ova noć se dešava samo jednom u životu, i zato želite da istaknete svoje savršeno, samouvereno lice. Kako da baš to veče vaša lepota bude jedinstvena, posebna? Zapamtite – ništa se ne postiže za jedan dan!

MSD Wannabe 1 Kako da izgledate Spezial za matursko veče? Evo par praktičnih saveta! MSD Wannabe 2 Kako da izgledate Spezial za matursko veče? Evo par praktičnih saveta!

Mi predlažemo:

Tri dana pre maturske večeri izbegavajte kontakt sa “style” ekspertima – ne dozvolite zlim jezicima da vam pokvare dobro raspoloženje.

Nedelju dana ranije ustalite ritam spavanja, dovoljno se odmarajte – ne želite podočnjake koji se šminkom ne mogu sakriti!

U zdravom telu – zdrav duh: 10 dana pred dan “D” krenite sa kondicionim pripremama, vežbajte umereno i svakodnevno. Vežbanje poboljšava cirkulaciju i vraća koži zdravu boju.

Tri nedelje pred maturu promenite režim ishrane. Ne zaboravite: prava lepota dolazi iznutra – šminka neće pomoći! Uzimajte dovoljno tečnosti, izbegavajte (smanjite) gazirana pića, uzimajte balansirane količine vitamina i minerala.

Kutija MSD 650pix Kako da izgledate Spezial za matursko veče? Evo par praktičnih saveta!

Merz Spezial dražeje sadrže pravilnu količinu vitamina, minerala i mikroelemenata za “Spezial” izgled koji će i trajati mnogo duže nego jedno veče. Već nakon mesec dana uzimanja Merz Spezial dražeja očekujte glatku kožu i blistav ten, sjajnu, voluminoznu kosu i čvrste nokte.

Lepota je kompleksna, nedefinisana, skrivena u očima onoga ko je posmatra. Utisak o lepoti žene je osećanje koje njena pojava izaziva, vedrina koja iz nje zrači. Da bi žena bila lepa drugima, ona mora svoju lepotu da oseti, da je sama pronađe. Onu lepotu koja je njoj svojstvena, jedinstvena.

Ako želite da saznate više o pravilnoj nezi lepote posetite www.merz-spezial.rs ili Facebook stranicu.

Comments