5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Kako da izgradiš samopouzdanje kad imaš 20 i nešto i spremaš se da napuniš 30?

Kako da izgradiš samopouzdanje kad imaš 20 i nešto i spremaš se da napuniš 30?

1/3

Teško je izgraditi i održati samopouzdanje kad se svakodnevno suočavaš sa komplikovanim, nejasnim, zamagljenim ili sasvim brutalnim zahtevima sveta oko sebe. Da li treba i kojim zahtevima da izađeš u susret? Imaš li uopšte izbora? To su suštinska pitanja koja treba da rešavaš u svojim dvadesetim, da bi sa 30 mogla da otkriješ onu istinu da život počinje u tridesetoj. Biti sigurna u svoj identitet, znači pronaći sebe i voleti sebe, a to znači istraživati, učiti na greškama, opraštati sebi i biti bolja svaki sledeći put. Baviti se pre svega sobom, osnaživati svoju volju, osvešćivati svoja osećanja, znati šta želiš, prevazilaziti sopstvene granice i umeti da ih postaviš drugima.

Eksperimentiši sa različitim stilovima

Ne moraš uvek da budeš oličenje elegancije, ili večito u farmerkama. Tvoj stil može da se prilagođava i menja u zavisnosti od prilike i potrebe. Isprobavaj sebe sada, pravi je trenutak za eksperimentisanje. Isprobaj razne frizure i boje kose, čipke i mašnice, krstove i eksere, roze za devojčice, crno za metalke, štikle za seksi izdanja – pronađi svoj originalni izraz u kombinaciji stilova, dozvoljeno je sve u čemu se dobro osećaš, što ti dobro stoji i na neki način izražava tvoj bunt, tvoj stav, tvoj temperament. Sa trideset ćeš već imati potpuno izgrađen stil, sa kojim ćeš opet smeti da eksperimentišeš – sa mnogo više samopouzdanja.

Ljubav prema sebi neka bude deo tvoje dnevne rutine

Neophodno je da sebe voliš, a da bi to iskusila, prihvatila i unela u sebe, potrebno je da ljubav prema sebi izraziš – baš onako kako je izražavaš prema drugima. Dakle, izjavi sebi ljubav dok se gledaš u ogledalu, obraćaj se sebi laskavim imenima i upućuj komplimente, kupi sebi knjigu, obezbedi sebi zdrav obrok, dobar san, inspirativno društvo. Svakog dana reci sebi nešto ljubavno i učini nešto za sebe.

blog3 9 Kako da izgradiš samopouzdanje kad imaš 20 i nešto i spremaš se da napuniš 30?

Editors choice