Leto je nezamislivo bez savršenih, neodoljivih, lepršavih letnjih haljina! One savršeno ističu vašu nežnu, romantičnu stranu, a osim toga su jako praktične – kada ne znate šta ćete da obučete dovoljno je da u ormaru imate makar jednu haljinu i vaše brige su rešene! Nema “lupanja” glavom o zid zbog smišljanja pravih kombinacija. Haljina je prava kombinacija uvek i svuda!

Osim haljina, ono što naročito volimo svakako jesu – patike. Definitivno najudobnija obuća svih vremena koja je naročito u poslednje vreme jako popularna i rado birana u svim kombinacijama i svim prilikama. Na patike se definitivno više ne gleda samo kao na praktičnu i udobnu obuću, već i kao na onu jako atraktivnu koja može biti savršeni modni dodatak svakom vašem autfitu.

A šta mislite o kombinaciji omiljene latnje haljine i još omiljenijih patika? Iako vam možda na prvi pogled ne deluje toliko primamljivo i zanimljivo, razmislite još jednom. Spajanjem ova dva komada, dobijate stajling koji je moderan, urban i atraktivan, a u njemu ćete sigurno rado provoditi tople letnje dane. Evo i nekoliko predloga:

Napravite zanimljiv kontrast između ženstvene haljine toplih boja i sportskih crnih patika. Interesantna kombinacija koju lako možete nositi u svim ležernijim prilikama tokom vikenda. Dodajte i aksesoar u boji patika i vaš trendi autfit je spreman!

haljina 1 Kako da kombinuješ haljinu sa patikama?

Ukoliko volite upedljiv dezen, odaberite efektnu haljinu sa grafičkim printom koju je najbolje ukombinovati sa jednostavnim belim patikama. One će “smiriti” celokupnu kombinaciju, a vi ćete dobiti moderan i upečatljiv izgled.

haljina 2 Kako da kombinuješ haljinu sa patikama?
Comments