Leto je zvanično stiglo, vrućine su već u dobrom zamahu, a to znači samo jedno – vreme je za lepršave i chic haljine u kojima ćemo se osećati prijatno, a izgledati neodoljivo!

Naravno, zato smo se dali u potragu kako bismo našli idealne načine na koje bismo stilizovale naše autfite. Pošto kreativno, slojevito oblačenje više ne dolazi u obzir, zanimljivi aksesoari su, čini se, naša jedina i idealna opcija za leto, a naša trenutna opsesija je letnja kolekcija torbi modne kuće Mona.

18882217 1386201074749349 3940701062994948710 n Kako da kombinuješ letnje haljine i torbe za dan i za veče

Zašto pitaš se? Pa zato što je kolekcija puna malih torbica u mornarskim dezenima, sa prugama i kaiševima u boji mora, a tu su i pleteni cegeri i tašnice koje se mogu nositi oko struka (da, dobro si pročitala!), te ne možemo da zamislimo idealnije rešenje kojim bismo upotpunile autfit, kao ni jednostavniji način da naš izgled podignemo na viši nivo!

Izabrali smo neke od naših omiljenih modela u nastavku, a tu je i modni predlog blogerke Jovane Radojčić i njene sestre Nine, koje su stilizovale Mona haljine i torbe u totalno cool boho chic fazonu!

Comments