Ukoliko ste minimalista po pitanju boja u odevanju, obradovaće vas činjenica da su trenutno u svetu aktuelne crno-bele kombinacije. Zimi najčešće nosimo hladnije i neutralnije tonove, što ni ove zime nije izuzetak – zato se pripremite za nekoliko jedinstvenih crno-belih odevnih kombinacija koje bi mogle inspirisati i vaše autfite. U crno-belim kombinacijama možete izgledati veoma seksi i upečatljivo, iako u suštini na sebi imate samo dve boje, verujte nam! Takođe, slojevito oblačenje u hladnim danima naročito je pogodno za crno-bele kombinacije, koje će izgledati još bogatije i interesantnije u slučaju da na sebi imate više odevnih komada. U svakom slučaju, ako ste do sada uživali u monohromnim, skroz crnim ili skroz belim autfitima, možda je pravi trenutak da se odlučite na miks ove dve nijanse i malo razbijete monotoniju u koju ste upali!

Bela košulja i crna kožna suknja

Pomalo retro klasika, ali bela košulja i crna suknja uvek su pun pogodak! Ukoliko želite da osavremenite ovu kombinaciju, belu košulju uvucite u neobičnu, mini kožnu suknju sa pliseom, a ceo look možete upotpuniti i plitkim, crnim korsetom od (eko) kože. Ukoliko volite šešire, oni će se savršeno uklopiti uz ovu kombinaciju, kao i crna kožna jakna. Takođe, ako ste perfekcionista koji voli da uz autfit uklopi i manikir – beli manikir je odlična ideja.

Crno-beli sako uz all white autfit

Sa efektnim crno-belim sakoom već ste “uradile pola posla”, što bi se reklo. Njega možete uklopiti uz takođe dezenirane odevne komade ako ste raspoložene za eksperimentisanje, ali ukoliko niste i jednostavno želite da fokus bude upravo na sakou – uklopite ga uz all black ili all white autfit. Mi vam preporučujemo da uz beli trendy kardigan na kopčanje, bele pantalone i belu torbu iznesete crno-beli sako.

Crno-bela suknja na tufne i sako

Ipak, ako ste više u raspoloženju za jednostavni crni blejzer, njega možete da upotpunite uz drugi crno-beli odevni komad, kao što je recimo crna suknja sa krupnim, belim tufnama. Ovaj elegantni look savršen je za svečane prilike, pa vam preporučujemo da ga nosite uz cipele na štiklu, kosu uredno vezanu u nisku punđu kao i uz uvek aktuelan – crveni karmin.

Crno-beli layering

Naravno, naša omiljena stvar u modi je slojevito oblačenje – a ono je savršeno, kako za zimski period, tako i za crno-bele odevne kombinacije. Ključ uspešnosti ove kombinacije je u tome da uklopite jednobojne, crne i bele odevne komade, kao i aksesoare. Dakle, ako su vam pantalone bele, neka sako bude crn, ili ako su vam cipele/čizme crne – neka torba bude bela. Takođe, u ovaj stajling možete krišom dodati i sivu boju!

Comments