Ako vas je proleće navelo da poželite da svoj izgled podignite da viši nivo ženstvenosti, možda je jedino što treba da uradite jeste da ubacite još samo nekoliko suknji u svoj garderober. 

Postoji mnogo različitih modela suknji koji biste mogle da odaberete a ako imate sreće pronaći ćete baš one modele koji laskaju svakoj figuri i koje možete da kombinujete u nedogled. Suknja srednje dužine ili popularno nazvana midi suknja jedan je od savršenih primera baš za to.

Ako se možda i pitate zašto baš ovaj model suknje lako je objasniti- ove modele možete nositi u svakoj prilici. Upravo zbog dužine koja krasi ove modele možete ih nositi i u formalnim i u privatnim prilikama. Ukoliko se opredelite za model koji se od struka na dole blago širi ili ide u pun krug onda ste dobili još jednu prednost jer ovakvi modeli zaista laskaju svakoj figuri. Nemojte se brinuti ako se još niste otarasali kog kilograma viška, jer se u ovom modelu ništa neće primetiti.

Roze1 Kako da kombinujete MIDI suknju Čipka1 Kako da kombinujete MIDI suknju

Lako je kombinovati midi suknje uz bilo koje druge komade garderobe, a i vrsta obuće koju birate takođe može biti različita, od ravnih cipela, baletanki, patika do elegantnih visokih potpetica.

Pronađite pravi model za vas

Midi suknje su savršen izbor za svakog ko nije ljubitelj ni mini ni maksi modela. Kada shvatite da je ovo zapravo vaša omiljena dužina, jedino što treba da uradite jeste da pronađete idealan model za vašu figuru. Uske suknje do kolena su odličan model ukoliko želite da istaknete obline. One izgledaju i elegantno i izazovno, tako ih često i lako možete nositi i u večernjim izlascima i na žurkama. Ukoliko želite da stvorite iluziju oblina, onda izaberite onaj model koji se širi od struka naniže i opušteno pada oko vašeg tela.

Pencil Kako da kombinujete MIDI suknju

Nosite zanimljive dezene

Nekada upravo zbog srednje dužnine midi suknje vam izgledaju kao da su krojene za starije žene i bakice, ali da biste izbegli taj osećaj birajte suknje sa zanimljivim dezenima, koji prijaju vašem ukusu i senzibilitetu. Tražite one sa interesantnim šarama ili veselim bojama koje ćete kombinovati uz jednobojne majice svedene forme.

Teksas Kako da kombinujete MIDI suknju Tufne Kako da kombinujete MIDI suknju
Comments