Bele farmerke su nešto što se nosi već godinama, jedino što se menja jeste način na koji se nose. Postoje autfiti u kojima bele farmerke izgledaju kao da su suvišne, tako da moraš da obratiš pažnju kako i sa čime ih kombinuješ. Ukoliko primeniš neki od ovih saveta, ne samo da ćeš izgledati sjajno i u skladu sa trendovima, nego ćeš se i dobro osećati u svojoj koži, gde god da se pojaviš.

Koje bele farmerke da odabereš?

Ne treba ih tretirati preterano drugačije od normalnih farmerki, dakle jedino što treba da izbegavaš su baš preuske farmerke i one sa potpuno niskim strukom. One to i jesu, najregularnije farmerke, kao i sav ostali džins, jedino šta ih odvaja jeste ta potpuno bela boja koja je nekada ne tako zahvalna za brzo kombinovanje. Ukoliko voliš skinny farmerke, kada su bele trudi se da budu visokog struka ili da su u potpunosti neki klasični model. Tu su naravno i modeli koji su iscepani, a uvek i savršeni boyfriend model.

Trebalo bi da se kloniš onih belih farmerki u kojima ćeš izgledati kao da se previše trudiš, kao da nosiš nešto samo zato što je u trendu. Poželjno je da izbegavaš “providne” bele farmerke. Generalno treba da izbegavaš sve što ne ide uz tvoju građu, jer u tom slučaju i najlepše farmerke neće izgledati dovoljno dobro.

dzins 2 1 Kako da nosiš bele farmerke na pravi način? dzins 6 Kako da nosiš bele farmerke na pravi način?
Comments