U poslednjih nekoliko godina došlo je do prave ekspanzije trenda helanki, koji je posebno bio popularan 80-ih i 90-ih godina. Oživljavanje ovog trenda je neposredna posledica sve veće potrebe za komforom, udobnošću svakodnevne odeće, bilo da se radi o klasičnijim poslovnim kombinacijama, ili jednostavno o odeći u kojoj svakodnevno provodimo dane. Trebalo je puno vremena da helanke postanu komad koji ne nosimo samo u teretani, a danas se smatraju pravim stajlingom koji zaslužuje veliko DA.

Kako se leto približava biciklističke dobijaju svoj trenutak i više ih ne vezujemo samo za 90-te i sjajne casual stajlinge princeze Diane. Biciklističke su bile jedan od onih sumnjivih trendova kada su doživele svoj comeback pre par godina, a stilizovane devojke širom sveta su prihvatile ovaj kontraverzni trend. Međutim, sada je jasno, ovaj trend je jedan od onih koji se zadržava i koji ćemo nositi i obožavati još neko vreme.

Kao posledica pandemije sve više ljudi će se okrenuti alternativnim mogućnosti prevoza, vožnji bicikla, rolera ili jednostavno šetnji do posla ili drugog odredišta, stoga možemo prognozirati da će se sve više devojaka odlučiti da prošeta ovaj trend koji je jako praktičan, a ne samo atraktivan. Osim što ćemo prigrliti biciklističke, neophodno je da ovaj trend osvežimo tokom leta. U nastavku ti otkrivamo nekoliko ideja kako da nosiš i kombinuješ biciklističke ovog leta.

Trening/Šetnja

Biciklističke su dizajnirane upravo kako bi treniranje bilo ugodnije, tako da ukoliko ćeš biti aktivna ovog leta svoje biciklističke upari sa patikama, tankim džemperićem ili duksom, belt ili fanny pack  torbicom. Odluči se za jednu paletu boja koja će tvom stajlingu dati balans, ili za jednostavnu kombinaciju boja, kao i za stylish torbicu koja će biti praktična, a time ćes sigurno zaraditi modne poene.

Manje je više

Za leto i velike vrućine potreban ti je stajling koji te neće opterećivati, u kome se nećeš previše znojiti,u kome ćeš izgledati stilizovano, a opet neposredno, Biraj komade koje su različitih tekstura, umesto majice obuci top u kome ti sigurno neće biti toplo. Stajling upotpuni džemperićem ili jaknicom koja će ti poslužiti u letnjim noćima, a za zabavni finiš iskoristi aksesoara u vidu nakita ili naočara.

Nosi blejzer

Blejzer se pokazao kao neverovata komad posebno kada je u pitanju kombinovanje sa “kućnim” komadima, zašto ga onda ne bi iskombinovala sa biciklističkama? Ovaj business casual stajling je pun pogodatak za piće sa drugaricama, odlazak na ručak ili bioskop. Dobrim blejzerom ćeš spasiti bilo koji outfit, a ako ga ukombinuješ sa biciklističkama postići ćeš zabavan, odvažan stajling koji predstavlja vešt balans između poslovnog i casual izgleda.

Comments