Poznat kao lider u komunikaciji bojama, Pantone je sve zaljubljenike u najrazličitije životne stilove navikao da, pred sam kraj svake kalendarske godine proglašava boju koja će obeležiti narednu, u ovom slučaju 2017. godinu. Tako je bilo i ove godine, pa je boja koju ćemo rado nositi i koristiti u 2017. upravo boja zelenila, koja je, kao jedan od vodećih modnih trendova, već predstavljena na revijama svetski priznatih dizajnera. I dok nam je Pantone otkrio boju koja će obeležiti 2017. godinu, mi vam otkrivamo kako da ovu boju ponesete u svim sezonama tokom 2017.

Džena Djuan Tejtum jedna je od poznatih lepotica koja se ne ustručava da nosi neobične krojeve, impozantne toalete, ali i riskantne boje, kao što je to slučaj sa greenery, odnosno bojom zelenila. Ona je na ovogodišnjoj dodeli nagrada Glamour Women of the Year ponela predivnu toaletu koja je istakla njenu zanosnu figuru, dok je sama boja haljine i kroj nešto što će se definitivno nositi i u 2017. godini.

16 Kako da nosiš BOJU koja će OBELEŽITI 2017.

Emanuel Ungaro je samo jedan u nizu kreatora koji su ovu boju uvrstili u svoju kolekciju za proleće 2017. godine. Lepršavi materijali i različite nijanse boje zelenila je sve što vam je narednog proleća i leta potrebno da biste zasijale punim sjajem. Kratke ili duge haljine, nebitno je! Važno je samo da su sve one obojene jednom bojom – greenery

24 Kako da nosiš BOJU koja će OBELEŽITI 2017.

Da boju zelenila ne moraš da nosiš samo u monohromatskoj varijanti, već da će ona odlično stajati i kao sastavni deo nekog printa, uverićeš se ako tokom 2017. poneseš suknju ili haljinu sa cvetnim printom koja će na sebi sadržati greenery nijansu. Uklopi je sa jednostavnom belom majicom, dodaj upečatljive aksesoare i koračaj podignute glave, puna samopouzdanja!

3 2 Kako da nosiš BOJU koja će OBELEŽITI 2017.
Comments