Boyfriend džins je sam bog poslao na zemlju! Mislim, sve mi toliko volimo da nosimo farmerke, ali nam je ponekad toliko mučno da se stežemo u njima da non-stop u glavama ponavljamo dobro poznatu mantru: za lepotu se trpi, za lepotu se trpi. Ali, više ne! Boyfriend džins nam pruža baš ono što smo oduvek želele – trendi izgled džinsa, praktičnost kombinovanja džinsa i – udobnost! Woohoo! Mi smo za!

U nastavku pogledaj kako poznate lepotice nose boyfriend džins jer ćeš sigurno dobiti pregršt dobrih ideja kako da izgled u svom omiljenom komadu teksasa podigneš na sasvim novi nivo!

Kao Rijana – Ženstveno

Rijana je dokazala da ovaj model džinsa i te kako može da izgleda ženstveno – samo ga ukombinuj sa takvom bluzom (gola ramena, karneri, zvonasti rukavi i slično) i šljaštećim salonkama. Ne zaboravi omiljeni ruž i nekoliko ogrlica i spremna si!

Kao Hejli Boldvin – Boho

Hejli je pak odabrala nešto drugačiji i ležerniji model boyfriend džinsa koji je uklopila sa slatkom bluzom u boho stilu. Nude salonke takođe mogu da se nađu u tvojoj kombinaciji!

Kako da nosiš boyfriend džins kao poznate lepotice 1 Kako da nosiš boyfriend džins kao poznate lepotice
Comments