O tome koliko all black kombinacije izgledaju uvek dobro i da se mogu koristiti u raznim prilikama i situacijama, ne treba govoriti mnogo. To su dosta puta dokazale samo Njujorčanke koje se najčešće odlučuju baš za ovakve autfite od jutra, pa sve do večeri i nekih svečanih prilika. Neretko se u njima može videti i glumica Blejk Lajvli koja uvek izgleda nekako drugačije, jer se ne radi o jednostavnim toaletama i kombinacijama, već uvek nešto uradi kako bi to izgledalo na kraju sasvim moderno i vrlo atraktivno.

Podstakla nas je svojom haljinom sa dodele nagrade Zlatni globus, koja se dogodila pre nekoliko nedelja, a Blejk je dobila zaista mnogo pozitivnih komentara zbog svog celokupnog izgleda. Duga, crna haljina, sa dubokim dekolteom i zlatnim detaljima, učinila je da ova popularna glumica izgleda zaista perfektno.

Čak i jednostavne haljine, koje bi se reklo da ne mogu da budu elegantne, da se ne mogu kombinovati uz visoke potpetice, učini da izgledaju glamurozno i trendi, pa smo inspirisani njenim  stilom i modnim ukusom izdvojili još neke kombinacije koje bi ona sigurno obukla, a koje iako sasvim crne ne bi mogle da izgledaju monotono.

Nekada je dovoljno da se samo poslužiš detaljima, koji učine da sve izgleda sasvim drugačije. Nakit, te pojas preko haljine, sakoa, a oni su ponovo u modi, učiniće da jedan crni autfit postane pravi modni pogodak pored kojeg bi uvek zastala i dala mu mnogo dobrih kritika.

crni autfiti 1 Kako da nosiš crne kombinacije kao Blejk Lajvli?
Comments