Znamo da je džins vanvremenski materijal koji, u kom god obliku da ga ponesemo, stoji savršeno i savršeno se prilagođava svakoj prilici. Ipak, kada nam je potrebna nešto svečanija kombinacija, poput ovih koje nas čekaju za vreme praznika, obično bivamo nesigurne i nedovoljno samouverene da i tog puta ponesemo svoj omiljeni komad garderobe plašeći se toga da nećemo izgledati u skladu sa prilikom. Ali, nema potrebe da se plašiš da nećeš izgledati “doraslo” prilici. Ako znaš kako da poneseš džins na pravi način, čak i u svečanim prilikama on može da igleda “top”!

Jakna od džinsa može da ti posluži kao košulja koju ćeš osvežiti upadljivom ogrlicom. Uz nju ponesi elegantnu, lepršavu suknju i klasične salonke i čik neka ti neko kaže da se nisi “skockala”!

dzins 1 Kako da nosiš džins u SVIM prazničnim kombinacijama

Pripijene farmerke sa nogavicama koje se blago šire na krajevima odlične su i za novogodišnju žurku, a možeš ih poneti uz zanimljivu bluzu od čipke koja će tvom izgledu dati notu elegancije. Sako i upadljiva tašnica su sve što ti je potrebno od dodataka.

dzins 2 Kako da nosiš džins u SVIM prazničnim kombinacijama

Klasičan model farmerki u kombinaciji sa salonkama u upadljivoj boji i elegantnoj, sjajnoj bluzi takođe u jarkoj boji učiniće da izgledaš šik i moderno!

dzins 3 Kako da nosiš džins u SVIM prazničnim kombinacijama
Comments