Ono što vidimo na modnim revijama kada su u pitanju najveći svetski dizajneri visoke mode nije nešto što bismo umeli da iznesemo u stvarnom životu bez ikakvog crvenog tepiha, brda fotografa, i limuzine. Dizajneri su uglavnom i forsirali odeću koja nije preterano nosiva, koja nije dostupna svima kako bi zadržali taj imidž nedodirljivosti što je duže moguće. Ali ove zime smo zapravo videli nešto novo, što nam do skoro ne bi ni palo na pamet da će se desiti, a to je da će na revijama za nadolazeću zimu, dizajneri prikazati nešto sasvim drugačije. U pitanju je nosiva odeća, nešto što bi i osoba koja nije supermodel na naslovnici časopisa mogla da obuče. Ovo je prilično upečatljiva inovacija što se kreatora tiče, bili smo pozitivno iznenađeni.

Karirano, sivo odelo

Kada se radi o poslovnom izgledu, odelo je neophodni deo garderobera, a jednostavno, karirano, sivo odelo je vanvremensko.

9 5 Kako da nosiš #fashionweek trendove svakog dana

Crveni mantil

Crvena je jedna od najupečatljivijih boja ove sezone, u to smo sigurni. Već se ranije pisalo o crvenim kaputima, i njihovoj popularnosti u nadolazećoj zimi, a ovaj Fendi mantil je potpuno nosiv na dnevnoj bazi.

4 Copy Kako da nosiš #fashionweek trendove svakog dana

Torba u obliku džaka

Nedefinisane forme torbi su vrlo atraktivan aksesoar, a kada je u pitanju jednostavna crna torba, tu promašaja nema.

7 Copy Kako da nosiš #fashionweek trendove svakog dana

Široke pantalone

Već neko vreme su šire pantalone, slobodnijeg kroja zamenile one skroz uske, a s obzirom na to da su radnje već preplavljene njima, ovaj trend ćeš vrlo lako iskopirati.

11 2 Kako da nosiš #fashionweek trendove svakog dana
Comments