Prebiranjem kroz trendove koji će obeležiti celu ovu godinu i sezone pred nama, mogla si da vidiš da ima mnogo toga što modni svet nudi, mnogo je onih koji su se nešto izmenjeni i modfikovani vratili iz prethodnih decenija, dosta je i novih, sasvim iznenaujućih, ali jedan nas je posebno iznenadio jer ga niko nije očekivao. Ono što je prilično došlo nenadano u svet mode jesu korseti za koje su mnogi mislili da se možda čak i više nikada neće vratiti kao popularan detalj. Ali, ako si možda u grupi onih koji se raduju ovom povratku, a čak su se i mnoge poznate devojke obradovale, evo kako da ga kombinuješ u svojim odevnim kombinacijama.

Korseti su se vratili, a među prvima su ga ponele poznate devojke, a mađu njima i Kendal Džener koja je pokazala da može odlično da izgleda uz jedan karirani komplet koji čine suknja i sako asimetričnog kroja. Osim što je njim naglasila struk, što mu i jeste primarna upotreba, upotreba bordo boje u crno-beloj kombinaciji odlično je “začinila” ceo njen look.

korset 1 Kako da nosiš jedan od novih iznenađujućih trendova   korset?

I njena sestra, Kim Kardašijan već neko vreme nosi ovaj detalj u okviru svojih autfita. Uz najobičniju, belu oversize haljinu, teksas jaknu, takođe oversize, iskombinovala je bež nude korset koji je nešto seksepilnijeg i elegantnijeg stila odlično upotpunio celu njenu kombinaciju.

korset 2 Kako da nosiš jedan od novih iznenađujućih trendova   korset?
Comments