Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/2

Little black dress“, koliko puta ste samo čule ovu kratku i efektnu rečenicu? Mnogo, verovatno, jer je ta mala, crna haljina kraljica ženskog garderobera. Ali, možete je i zameniti malo, dati joj odmora, te umesto nje poneti neku drugu boju. Prethodne sezone pokazuju da slobodno možemo reći da je siva nova crna, pa u toj boji neka bude i vaša haljina, koja će vam sigurno poslužiti u različitim prilikama, te vam dati odličan izgled gde god da se nađete.

Savršena je za poslovne prilike. Dašak elegancije, ozbiljnosti i profesionalnosti, uvek se krije u jednostavnim odevnim komadima, koji se ponesu na pravi način. Uz sako koji ide preko nje, salonke i veću torbu, podsetićeš na savremene, poslovne devojke koje imamo priliku da gledamo na filmskim platnima, jer ćeš zaista tako izgledati i takvu energiju odavati. Kada se osećaš dobro u svojoj koži, onda ćeš biti spremna da praviš nove korake i daješ smele ideje, a u ovakvom outfit-u to je sigurno moguće.

No, iako savršena za posao, mala, siva haljina poslužiće u još mnogo prilika. Naravno, tu su poslovni kokteli, budući da će biti odličan izbor za koktel haljinu, a samim tim i za dobre noćne provode i izlaske. Uz cipele, malu clucth torbu, te nakit koji će celu kombinaciju upotpuniti, izgledaćeš kao milion dolara, a koja devojka to još ne želi?

Wannabe Olivini W670 2017 01 04 6 Kako da nosiš malu, sivu haljinu u svim prilikama?

Editors choice