Little black dress“, koliko puta ste samo čule ovu kratku i efektnu rečenicu? Mnogo, verovatno, jer je ta mala, crna haljina kraljica ženskog garderobera. Ali, možete je i zameniti malo, dati joj odmora, te umesto nje poneti neku drugu boju. Prethodne sezone pokazuju da slobodno možemo reći da je siva nova crna, pa u toj boji neka bude i vaša haljina, koja će vam sigurno poslužiti u različitim prilikama, te vam dati odličan izgled gde god da se nađete.

Savršena je za poslovne prilike. Dašak elegancije, ozbiljnosti i profesionalnosti, uvek se krije u jednostavnim odevnim komadima, koji se ponesu na pravi način. Uz sako koji ide preko nje, salonke i veću torbu, podsetićeš na savremene, poslovne devojke koje imamo priliku da gledamo na filmskim platnima, jer ćeš zaista tako izgledati i takvu energiju odavati. Kada se osećaš dobro u svojoj koži, onda ćeš biti spremna da praviš nove korake i daješ smele ideje, a u ovakvom outfit-u to je sigurno moguće.

No, iako savršena za posao, mala, siva haljina poslužiće u još mnogo prilika. Naravno, tu su poslovni kokteli, budući da će biti odličan izbor za koktel haljinu, a samim tim i za dobre noćne provode i izlaske. Uz cipele, malu clucth torbu, te nakit koji će celu kombinaciju upotpuniti, izgledaćeš kao milion dolara, a koja devojka to još ne želi?

Wannabe Olivini W670 2017 01 04 6 Kako da nosiš malu, sivu haljinu u svim prilikama?
Comments