Kako krene proleće i nešto lepši dani, duge, maxi haljine postaju i te kako popularne u ženskim garderoberima i raznim odevnim kombinacijama. Njihova tajna uspeha leži u tome što mogu da se kombinuju kako za svakodnevne, dnevne kombinacije, od poslovnih, preko druženja sa prijateljicama, ručka, pa sve do večernjih prilika i nekih svečanijih. Za šta god da se spremaš, ovakve haljine biće pravi pogodak, a evo i kako da ih iskombinuješ, a da uvek uz njih izgledaš atraktivno i dobro stilizovano.

Maxi haljine se nose oduvek, zato možeš da iskoristiš za sebe neki vintage model koji se nosio pre nekoliko decenija, koje su nosile još tvoja mama, baka… Ukoliko se radi o onim haljinama koje su na kopčanje ili ima veliki šlic, ponesi je uz uske pantalone i visoke salonke, te ćeš imati zaista dobru kombinaciju.

maxi haljina 1 Kako da nosiš maxi haljinu i uvek izgledaš moderno?

Kada su neke svečanije prilike u pitanju, duge haljine su uvek prva i najbolja opcija, jer daju potrebnu dozu elegancije i glamura. Uz jednu kraću kožnu jaknu, salonke, torbu koja parira jakni imaćeš stil na kojem će ti sve devojke zavideti.

maxi haljina 2 Kako da nosiš maxi haljinu i uvek izgledaš moderno?
Comments