Ponekad je veoma teško da nađeš zanimljiv način da jednostavne odevne kombinacije malo začiniš i učiniš ih zanimljivijim. Tu ti mnogo mogu pomoći zanimljivi detalji koji su metalik boje. Bilo da je u pitanju obuća koja je metalik boje, tašne, aksesoari ili neki komadi garderobe, oni će svakako već biti dovoljno upečatljivi tako da nećete morati da se brinete da će vaša odevna kombinacija biti dosadna i jednolična.

Ukoliko vam je ipak previše da obučete haljinu ili pantalone koje su metalik boje, ogrnite se metalik jaknicom, ili ako vam je čak i to previše, ispratite ovaj trend u detaljima. Zlatanm, srebrn i nakit bakarne boje je svakako jedno od rešenja, ali kaiševi, tašne i obuća metalik boje su takođe veoma zanimljiva opcija.

Neka vam fotografije koje slede budu inspracija kako da nosite ovakve komade.

Kako da kombinuješ komade u metalik bojama 1 Kako da nosiš metalik boje? Kako da kombinuješ komade u metalik bojama 3 Kako da nosiš metalik boje? Kako da kombinuješ komade u metalik bojama 4 Kako da nosiš metalik boje? Kako da kombinuješ komade u metalik bojama 6 Kako da nosiš metalik boje?

Lenka Gatić

 

Comments