Konačno je došlo to vreme. Vreme sunca, lepršavih stvari, osećaja slobode, dobrog mirisa proleća u vazduhu. Dobro, ovo za slobodu smo malo preterali, jer znamo u kakvim vremenima živimo. Međutim, polako smo i mi počeli da izlazimo iz svojih sigurnih domova, život se polako vraća u grad, bezbedno, postepeno i lagano.

Ne opuštamo se i dalje, ali moramo da nastavimo da funkcionišemo. Uz sve mere opreza, i uz malu dozu strahu, ali veću dozu optimizma, ponovo iz ormara izvlačimo prolećne i letnje stvar, oduševljavamo im se iznova i molimo boga da ta midi suknja na čije vreme smo tako dugo čekali može da pređe preko naših bokova.

Ako je prešla, super, nastavi da čitaš ovaj tekst. Ako nije, onda postoji način da pređe, malo rašij, malo nategni i nastavi da čitaš tekst.

Oversized komad + suknja 

Vreme je da nadogradimo midi suknje. Zato preskoči jednostavne majice na bratele, jednostavne komade, koje će tvoju kombinaciju učiniti manje upečatljivom i daleko od trendova. Uz midi suknju savršeno idu oversized komadi. Dok još nije baš toplo, mogu poslužiti i džemperi, koji se mogu nositi u proleće, a kasnije to mogu da budu oversized košuljice i klasične majice ili duksevi. Ovo je kombinacija koja čini da se osećaš veoma kul, ali i da isto tako izgledaš. Štikle ili patike? Sve zavisi od toga šta ćeš izabrati, ali dobro je što i jedno i drugo dolazi u obzir.

Sako + midi suknja = može!

Malo elegatnijih look dobićeš kobinacijom midi suknje i sakoa. Ovo jeste odvažna kombinacija, te se mora voditi računa o svim elementima i detaljima, kao i bojama, ali i dizajnu. Ovo je jedan od onih prilično kul outfit-a, koji mogu biti primenjivi i u poslovnim prilikama, ali su savršeni i za opušteno ispijanje kafe sa drugaricom. Sve što treba da uradiš ukoliko uveče izlaziš jeste da umesto patika obuješ štikle i potpuno si promenila koncepciju. Obožavaćeš ovu kombinaciju.

Detalji, detalji, detalji 

Uvek vodi računa o njima, oni su ključni u ovoj priči. Obrati pažnju na boje, gledaj da budu prilagođene i svedne, ukoliko želiš da izgledaš skupo. Torba je jako važan detalj koji će ti pomoći da kombinaciju podigneš na viši nivo. Ogrlica, minđuše, sat, narukvice, sve to može da nadogradi i učini spektakularnom kombinaciju koja je na izgled obična. 

Comments