Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Da biste ovog leta izgledale upečatljivo, neverovatno stilizovano i atraktivno, a ujedno i potpuno glamurozno, potreban vam je jedan jedini savet ili, bolje rečeno, jedna jedina boja – vibrantna pink! Ponesite je u street style varijantama, u poslovnim prilikama (videćete i kako!), pa i u večernjem izlasku i budite uverene da nećete ostati neprimećene. Obožavamo je, zato što je uvek aktuelna, pomalo otkačena, ali prava ukoliko želite da vaš autfit bude još dugo, dugo upamćen. Ako do sada niste, iskoristite ove preostale tople dane da ponesete najatraktivniju boju leta! Evo i kako.

Predivna, jarka nijansa ružičaste boje može ovog leta zameniti ma koju malu crnu haljinu. Ukoliko se odlučite za odevnu kombinaciju u jarkoj pink nijansi, birajte aksesoare koji su minimalistički, kako bi vaša kreacija došla do izražaja. Naš predlog je da vaš letnji izbor bude lepršava ružičasta haljina, a u svečanijoj varijanti upečatljivi kombinezon koji će potpuno izdužiti vašu figuru. Ukoliko ste dovoljno smele, uz  svoju jarko ružičastu odevnu kombinaciju slobodno ponesite i tašnu i cipele jarko ružičaste boje.

nosite pink najatraktivniju boju leta 1 Kako da nosiš NAJATRAKTIVNIJU boju ove sezone nosite pink najatraktivniju boju leta 2 Kako da nosiš NAJATRAKTIVNIJU boju ove sezone

Editors choice