Da biste ovog leta izgledale upečatljivo, neverovatno stilizovano i atraktivno, a ujedno i potpuno glamurozno, potreban vam je jedan jedini savet ili, bolje rečeno, jedna jedina boja – vibrantna pink! Ponesite je u street style varijantama, u poslovnim prilikama (videćete i kako!), pa i u večernjem izlasku i budite uverene da nećete ostati neprimećene. Obožavamo je, zato što je uvek aktuelna, pomalo otkačena, ali prava ukoliko želite da vaš autfit bude još dugo, dugo upamćen. Ako do sada niste, iskoristite ove preostale tople dane da ponesete najatraktivniju boju leta! Evo i kako.

Predivna, jarka nijansa ružičaste boje može ovog leta zameniti ma koju malu crnu haljinu. Ukoliko se odlučite za odevnu kombinaciju u jarkoj pink nijansi, birajte aksesoare koji su minimalistički, kako bi vaša kreacija došla do izražaja. Naš predlog je da vaš letnji izbor bude lepršava ružičasta haljina, a u svečanijoj varijanti upečatljivi kombinezon koji će potpuno izdužiti vašu figuru. Ukoliko ste dovoljno smele, uz  svoju jarko ružičastu odevnu kombinaciju slobodno ponesite i tašnu i cipele jarko ružičaste boje.

nosite pink najatraktivniju boju leta 1 Kako da nosiš NAJATRAKTIVNIJU boju ove sezone nosite pink najatraktivniju boju leta 2 Kako da nosiš NAJATRAKTIVNIJU boju ove sezone
Comments