Mnogo je prilika i načina koji su dobri za kombinovanje ovakvih odevnih komada. Naravno, svakodnevno i tokom dana najbolje ćeš se i sama osećati ukoliko ovakvu bluzu ukombinuješ sa teksas šortsem, posebno kada su topli dani, jer samo uz dva komada koja su sasvim jednostavna postići ćeš izgled koji je trenutno veoma popularan zbog svog dobrog izgleda. Tu su i farmerke dubokog struka koje posebno naglašavaju svu seksepilnost, koja u dodiru sa golim ramenima, nešto nežnijom bluzom ili košuljom, stvara najbolju kombinaciju za zavođenje i ostavljanje bez teksta svih onih koji te budu ugledali.

gola ramena 3 Kako da nosiš najseksepilniji trend leta?
gola ramena 5 Kako da nosiš najseksepilniji trend leta?

Ali ne samo bluze i košulje, već i haljine sa spuštenim ramenima daće ti željeni izgled. I onda kada su sasvim jednostavne, ramena koja su otkrivena funkcionisaće kao najdivniji modni detalj za neke dnevne šetnje, večernje izlaske, ali čak i neke elgantne i svečane prilike kada poželiš da svojom pojavom malo skreneš pažnju.

gola ramena 4 Kako da nosiš najseksepilniji trend leta?

Najbolja strana ovog trenda jeste to što se može uklopiti uz najrazličitiji stilove bez ikakvog izuzetka i bez bojazni da ćeš načiniti grešku. Elegantno, opušteno, boho, ma bilo kako da želiš da izgledaš, gola ramena će to ispratiti i učiniti da izgleda daleko modernije.

gola ramena 6 Kako da nosiš najseksepilniji trend leta? gola ramena 7 Kako da nosiš najseksepilniji trend leta?
Comments