Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Koliko god da je toplo napolju (doduše, ovo je malo diskutabilno kada je reč o ovom letu, ali hajde, stvari se popravljaju), dobar komad džinsa nikada nije pogrešan izbor, čak i kada umesto mini suknje biraš dobar stari par farmerki. U suštini, koji god komad džinsa da odabereš i kako god da ga stilizuješ, uvek ćeš na neki način ispratiti trendove jer, zaboga, kako to da dobar džins nije u trendu?!

Ako ćemo malo da preciziramo, nekoliko sezona ranije je #skinny džins bio apsolutni #must, međutim, vrlo brzo su ga zamenile zvonarice, baggy i mom džins, a što su farmerke bile ležernije i više retro to je bilo bolje. A naravno, čim je prestalo da bude obavezno da se utežeš u bilo šta pa tako i u farmerke, devojke su sa oduševljenjem potrčale u susret ovom trendu i zaboravile na to koliko je zapravo skinny džins kul i koliko može na pravi način da istakne figuru (kojoj devojci to nije bitno, molim vas)! Ali! Sada je vreme da se vratimo “korenima”, odnosno, da oprostimo skinny džinsu što nas je toliko dugo mučio (stezao ili isticao ono što ne volimo jer nismo uspevale da pronađemo onaj pravi model) i primimo ga nazad u svoje garderobere jer, da, skinny jeans is back!

Eksperimentisanje sa raznim modelima džinsa (i aktuelnim trendovima) omogućilo nam je da nepogrešivo znamo šta želimo od džinsa, šta nam dobro stoji i kako naše nove omiljene farmerke treba da izgledaju, zato evo novih pravila skinny džins trenda, edition 2018!

sus @lilmami_lani 🌻 @suspiciousantwerp #suspiciousantwerppartner

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Editors choice