Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Koliko god da je toplo napolju (doduše, ovo je malo diskutabilno kada je reč o ovom letu, ali hajde, stvari se popravljaju), dobar komad džinsa nikada nije pogrešan izbor, čak i kada umesto mini suknje biraš dobar stari par farmerki. U suštini, koji god komad džinsa da odabereš i kako god da ga stilizuješ, uvek ćeš na neki način ispratiti trendove jer, zaboga, kako to da dobar džins nije u trendu?!

Ako ćemo malo da preciziramo, nekoliko sezona ranije je #skinny džins bio apsolutni #must, međutim, vrlo brzo su ga zamenile zvonarice, baggy i mom džins, a što su farmerke bile ležernije i više retro to je bilo bolje. A naravno, čim je prestalo da bude obavezno da se utežeš u bilo šta pa tako i u farmerke, devojke su sa oduševljenjem potrčale u susret ovom trendu i zaboravile na to koliko je zapravo skinny džins kul i koliko može na pravi način da istakne figuru (kojoj devojci to nije bitno, molim vas)! Ali! Sada je vreme da se vratimo “korenima”, odnosno, da oprostimo skinny džinsu što nas je toliko dugo mučio (stezao ili isticao ono što ne volimo jer nismo uspevale da pronađemo onaj pravi model) i primimo ga nazad u svoje garderobere jer, da, skinny jeans is back!

Eksperimentisanje sa raznim modelima džinsa (i aktuelnim trendovima) omogućilo nam je da nepogrešivo znamo šta želimo od džinsa, šta nam dobro stoji i kako naše nove omiljene farmerke treba da izgledaju, zato evo novih pravila skinny džins trenda, edition 2018!

Editors choice