Jedan od najomiljenijih komada u ženskim garderoberima već dugo su boyfriend farmerke, koje zaista tako i izgledaju. Kao da su pozajmljene iz ormara nekog muškarca. Savršene su u raznoraznim kombinacijama i u različitim prilikama, pa se tako mogu nositi i u dnevnim, i u večernjim prilikama, a mogu se iskoristiti čak i za neke svečanije događaje. Devojke ih sve više nose i sve više vole, što svakako nije čudo kada se u obzir uzme njihov komfor, udobnost, a nada sve, savršen izgled.

Boyfriend farmerke su odlične kada želite da postignete malo elegantniji izgled, ali da nije suviše ozbiljan. Jedan par ukombinujte uz laganu košulju, veću ogrlicu i sandale sa debljom štiklom. Ovako obučene možete i na neki poslovni sastanak, ali i kafu sa drugarica, pa i u sami noćni provod.

Za opušteniji izgled uz farmerke obucite običnu majicu, uvucite je u farmerke, jer ćete tako istaći struk, a preko obucite neku košulju koja je u military stilu, sa sandala koje mogu biti i elegantnije, tako ćete izgledati apsolutno savršeno i u trendu.

Comments