Kapri pantalone trendi su i ovog leta, ali mnoge žene i dalje izbegavaju da ih nose. Niske žene smatraju da ne treba da ih nose, jer ih dodatno skraćuju, a to nije potpuno tačno, naročito ako izaberete pravi model.

Otkrijte kako da pronađete odgovarajući model kapri pantalona za vas, kao i kako da ih nosite na pravi način, jer su ovo najšarmantnije letnje panatlone.

Pronađite odgovarajuće kapri pantalone

Kapri pantalone koje vam najbolje stoje jesu one čiji se porub nalazi na najtanjem delu vaše noge. U suprotnom vizuleno će skratiti dužinu vaših nogu, pa čak i ako ih nosite sa štiklama. Za devojke koje su nižeg rasta najbolje su one koje se nose nešto ispod kolena.

embedded capris casual outfit Kako da nosite: Kapri pantalone

Nosite slim kapri model

One koje izgledaju nabolje na svakoj devojci jesu slim kapri pantalone. Dakle, uske nogavice i porub kod članka, to je dobitna kombinacija.

embedded capri pants masculine chic outfit Kako da nosite: Kapri pantalone

Nude kapri panatalone

Iako je crna poznata po reputaciji da vizuleno smanjuje, te nam tako čini uslugu, to nije slučaj kada je u pitanju ovaj model pantalona. Ukoliko postoji snažan kontrast između boje vaše kože i boje ovih pantalona, vaše noge će izgledati kraće.

embedded harem style capri pants Kako da nosite: Kapri pantalone

Oprezno sa džepovima

Jedno od pravila nošenja ovih pantalona jeste da obratite pažnju na džepove, jer pristaju samo izuzetno vitkim devojkama. Kakvog god oblika bili džepovi stvaraju vizuelno veće obline.

2583270 lookbook Kako da nosite: Kapri pantalone

Modeli majica koji se nose sa kapri pantalonama

Tunika i generalno nešto duža majica pravi je izbor kada se upari sa kapri pantalonama, deluje sofisticirano. Zatim nešto šire majice koje ćete upasati. Na ovu kombinaciju dodajte blejzer i dobićete jedan potpuno elegantan izgled, ali opet pažljivo sa blejzerom i on vizuelno skraćuje.

2666564 glamkid 08 Kako da nosite: Kapri pantalone

Cipele koje se nose sa kapri pantalonama

Vrlo jednostavno, uvek, ali uvek one sa potpeticom.

Maja Bunčić

Comments