Oversize all white look

Ukoliko niste fanovi all black looka, možda je savršen look za vas sušta suprotnost, dakle all white. Skroz beli autfit odlično izgleda u oversize varijanti, pa tako široke bele pantalone možete uklopiti uz veliki i komforni pulover ili rolku, pa čak i uz malu belu torbu. Beli stajling sam po sebi izgleda nežno i elegantno, pa se uz njega možete poigrati sa neobičnim chunky patikama ili atraktivnim naočarima za sunce.

Prugasta majica

Prugasta majica je taj odevni komad koji sa sobom donosi Azurnu obalu, Francuski šik i miris mora, a ona u zimskim danima može odlično da osveži naš elegantni autfit. Uklopite je uz poslovne pantalone, sako i malu torbu, a upotpunite je crnim čizmama ili belim patikama. Naravno, prugasta majica se ne može nositi bez sunčanih naočara na očima, koje će dodatno doprineti kul vajbu vašeg celokupnog stajlinga.

All black look sa sakoom

Došli smo i do tog, najpoznatijeg, klasičnog all black stajlinga. On je idealan u varijanti crni džins, oversize sako i chunky čizme, i zaista, priznajte da skoro sve to već imate u svom garderoberu. Ili ako nemate – znate šta da stavite na narednu shopping listu. Uz ovaj look nezaobilazna je i trendy torba, a crne naočare za sunce takođe ne mogu da škode!

Naslovna fotografija: instagram.com/leoniehanne

Jovana

Comments