Da li i vaša omiljena boja zavisi od sezone? U smislu, leti nosite nežne i vesele boje, a zimi tamnije i hladne? Iako je to možda pogrešan stav (jer, zašto bi boja koju nosimo zavisila od vremena napolju), nekako smo navikle da pravimo takvu podelu. Zato, često svu odeću koja je u nežnim, pastelnim bojama čuvamo na dnu ormara čekajući da napolju napokon grane sunce.

Srećom, proleće se polako bliži, a već smo i ovih dana imale priliku da uživamo u suncu i toplim, prolećnim temperaturama. Izgleda da je vreme da postepeno, jednu po jednu stvar sa tog dna ormara, vadimo na površinu. Ura! Napokon ćemo moći ponovo da nosimo sve one savršene, lepršave, vesele kombinacije, a da se ne smrzavamo!

Ovog proleća, apsolutni hit će biti pink. Volite da je nosite? Odlično! Mi vam dajemo nekoliko predloga kako da svoju omiljenu boju uvrstite u svoj trendi, prolećni autfit.

Svoje jednostavne crno bele kombinacije uvek možete osvežiti detaljem u pink boji. Na primer, jakna u ovoj boji savršeno će se uklopiti uz crne pantalone, crne patike i belu bluzu. Dobićete ležernu, modernu kombinaciju idealnu za svakodnevne šetnje gradom.

Pošto prolećni dani znaju da nas iznenade i ponekim oblakom i malo nižom temperaturom, i dalje ne smemo da odlažemo svoje kaputiće. Nama se jako dopao ovaj roze kaput sa mačkicama! Uz dobar džins, belu majicu i zanimljiv par obuće ova kombinacija je pun pogodak!

Mnogo sunčanih dana napokon nam omogućava da nosimo sve one divne suknje. Uz svoju omiljenu crnu suknju sa čipkom, uparite košulju ili zanimljiv model jakne u pink boji. Štikle su obavezne, a vi ste spremne za neki malo svečaniji događaj.

fashion vibe wearing pink Kako da nosite PINK ovog proleća pink cat coat Kako da nosite PINK ovog proleća pink paris street style Kako da nosite PINK ovog proleća
Comments