1/2

Sezona odmora je u toku, a ako i vi sa nestrpljenjem očekujete trenutak kada ćete krenuti na put, verujemo da ste već u fazi pakovanja i odbrojavanja dana kada će vaše savršeno letovanje početi. Sada je pravo vreme za sve one ležerne, atraktivne kombinacije, a “final touch” svake od njih definitivno su aksesoari koje ćemo odabrati i time upotpuniti svoj izgled. A kada govorimo o najomiljenijim aksesoarima svake devojke, nemoguće je zaobići cipele i tašne, zar ne? Zato što zna koliko volimo cipele, Deichmann je pripremio savršenu kolekciju letnje obuće i atraktivnih tašnica koje će sigurno na pravi način osvežiti vaše letnje autfite, a mi vam predlažemo nekoliko kombinacija koje će vam se sigurno svideti!

Ručak u restoranu

Sada, kada ste na odmoru, gotovo svakog dana možete uživati u svim onim aktivnostima koje ste do sada, zbog poslovnih obaveza, propuštale. Koliko puta ste samo pomislile da želite da isprobate neki egzotični specijalitet ali nemate vremena? Bilo da ste na putovanju, bilo da ste ostale u svom gradu, uputite se u restoran, opustite se i uživajte u odličnoj hrani. A zašto se ne biste i maksimalno doterale za tu priliku? Vaš stajling će svakako upotpuniti tašnica u tri boje, crnoj, beloj i sivoj (1,990 RSD) kao i efektne papuče u sivim nijansama ukrašene kristalima (1,345 RSD). Ženstveno i trendi!

rucak u restoranu Kako da odabereš najbolje aksesoare za odmor (VIDEO)

Šetnja po plaži

Letovanje je nezamislivo bez plaže, zar ne? Osim što ćete preko dana uživati u sunčanju, nema ničeg lepšeg i romantičnijeg od večernje šetnje plažom uz šum mora. Ako želite da ponovo osvojite svog dragog, svoju savršenu letnju kombinaciju osvežite braon sandalama sa prugastim detaljima (2,990 RSD) i neodoljivom tašnicom sa resicama (1,990 RSD). Ukoliko volite romantičan, boho stil, ovakav odabir aksesoara će vam se sigurno svideti!

setnja po plazi Kako da odabereš najbolje aksesoare za odmor (VIDEO)