Gde je zima, tu su i džemperi – savršeni način da zakamufliramo onaj višak koji smo tako lako nabacile čim je sezona kupaćih kostima prošla, a mi počele normalno da jedemo. No, nije sada ovde poenta u tome, poenta je da je došla sezona džempera i da bi trebalo da se pozabavimo tematikom njihovog stilizovanja kako bismo izgledale moderno, stilizovano i, kao i uvek, atraktivno.

Dakle, danas na “meniju” – spoj džempera i nakita. Svaki model džempera zahteva i određeni model nakita, a danas smo tu da otkrijemo kako da napravite savršenu kombinaciju istih.

Džemper: Rolka

Nakit: Vintidž minđuše

Kada nam je hladno, najbolji način da se zagrejemo i osećamo se prijatno i ušuškano, jeste da obučemo udobnu, meku rolku. Daleko od toga da ona više nije moderna – poznate ličnosti su dokaz da su rolke doživele veliki povratak i mi jedva čekamo da svoj garderober osvežimo novim omiljenim džemperom! Uz rolku će sjajan izbor biti podignuta kosa, bilo da kosu vežete u rep ili “messy” punđicu, a look “zaokružite” upadljivim vintidž minđušama. Izgled starog srebra, zlata ili bronze ili zanimljivi “kamen” u jarkoj boji biće pun pogodak.

rolka Kako da odabereš odgovarajući nakit za svaki model džempera
Comments