Ako je nešto nemoguće u ovoj godini, onda je to definitivno pravljenje planova. Ipak, dok one svakodnevne lako možemo da promenimo i prilagodimo se situaciji, sa onim krupnijim, životnim planovima to ne funkcioniše baš tako lako. Da, trebalo bi sve dovesti u pitanje i pokušati da pronađemo najbolje rešenje, ali činjenica je da ćemo na tom putu izgubiti dosta strpljenja i živaca.

Kako da odabereš savršen prostor za svoje venčanje 3 Kako da odabereš savršen prostor za svoje venčanje

Organizacija venčanja i drugih većih proslava ove godine je naročito pod znakom pitanja, a da bi se ispoštovale sve bezbednosne mere, prostor u kom će se proslava organizovati je jednako bitna koliko i broj gostiju. Ukoliko želiš da sve prilagodiš ovom izazovu sa virusom koji nam već mesecima mrsi konce, imamo predlog za mesto na kom tvoj najvažniji dan ipak može da bude savršen i baš onakav kakvim si ga i zamišljala.

Epic Event Center nudi poseban doživljaj u romantičnom, prirodnom ambijentu, sa pogledom na obalu Dunava. Njihova lepo uređena Epic terasa idealna je za svadbenu ceremoniju na otvorenom. 

Kako da odabereš savršen prostor za svoje venčanje Kako da odabereš savršen prostor za svoje venčanje

Jedinstvena lokacija pruža kompletnu zaštitu od promene vremenskih uslova, jer uz pokretni krov i prozore možeš birati da li će prostor biti otvoren ili zatvoren, ili pak delimično otvoren, što nudi do sada neviđen komfor i sigurnost pri organizaciji venčanja, privatnih i korporativnih zabava.

Osim prostora koji će sam po sebi učiniti da tvoje venčanje bude nezaboravno, na raspolaganju ti je i profesionalni tim koji će ti pružiti sigurnost i uživanje u organizaciji i izvođenju venčanja. Ovo znači da imaš svu potrebnu pomoć na raspolaganju, ali i slobodu da profesionalcima poveriš svoje želje i ideje koje će oni realizovati, kako bi ti mogla da se posvetiš sebi, partneru ili samo određenom delu organizacije u kom želiš da učestvuješ. Sve ovo je sa ciljem da se na sam dan venčanja pojaviš odmorna i nasmejana, a ne pod stresom da li će sve ispasti kako treba – jer to nije tvoja briga – tvoje je samo da se dobro provedeš i uživaš u trenucima koje ćeš zauvek pamtiti.

Kako da odabereš savršen prostor za svoje venčanje 2 Kako da odabereš savršen prostor za svoje venčanje

Idealno mesto za proslavu svih posebnih trenutaka, na samo 10 minuta od centra grada – može li bolje? Za više informacija poseti epicevents.rs ili pozovi +381654713613.

Svidela ti se ideja da na ovakvom mestu obeležiš svoj najvažniji dan? Odlično, jer imamo za tebe sjajnu vest – uz kod WANNABE prilikom poziva ili kontakta mejlom, možeš da ostvariš specijalne popuste i pogodnosti za organizovanje tvoje posebne prilike u 2020. ili 2021. godini!   

Kako da odabereš savršen prostor za svoje venčanje 1 Kako da odabereš savršen prostor za svoje venčanje

Comments