Koliko god voleli neki trend, priklanjali mu se jer savršeno izgleda ta neka bluza koju svi promovišu i nose, te pantalone ili kaput, veoma jebitno da ono što nosite odgovara vašoj građi, odnosno oliku vašeg tela. Koliko god nešto bilo moderno, ukoliko ne pristaje vašoj građi, onda neće izgledati tako dobro. Učili smo kakav model kaputa pristaje kojem obliku tela, koji model farmerki i pantalona, a sada ćemo otkriti i kakve suknje i koji modeli će vam najbolje pristajati, te šta njima možete postići.

Veliki broj devojaka upravo voli ovaj kroj suknje, koji nazivamo pencil. Uska haljina, tik ispod kolena dužine, istaći će vašu figuru, odnosno građu vaših nogu, uz neku malo širu bluzu, sa možda pufnastijim rukavima savršeno će vam stajati. Ukoliko imate “jače” butine, te šire kukove, ovaj model suknje neće biti najbolji za vas, jer će samo istaći vaše loše delove.

Kako da odabereš savršeni model suknje za sebe Kako da odabereš savršeni model suknje za sebe?

Tulip model suknje tako se zove jer svojim oblikom podseća na cvet lale. Savršen cvet, zar ne? I suknja je baš takva. Budući da je u jednom delušira, dobro se kombinuje sa nekim užim košuljama i bluzama, te stvara odličnu iluziju tanjeg struka nego što on to zaista jeste. Zbog oblika i dužine,vizuelno skrati noge, pa nije baš najpogodnija za devojke koje su niže.

Kako da odabereš savršeni model suknje za sebe2 Kako da odabereš savršeni model suknje za sebe?

Suknja sa preklopom nema samo zanimljiv izgled, već takav utisak ostavlja na ceo autfit. Veoma je dobra ukoliko želite da sakrijete nešto veći stomak, budući da je za to ovaj komad odličan.

Kako da odabereš savršeni model suknje za sebe3 Kako da odabereš savršeni model suknje za sebe?

Suknja A kroja savršen je izbor za devojke sa širim kukovima, jer će ih smanjiti i sakriti, a uz sve to napravi i struk užim i mršavijim.

Kako da odabereš savršeni model suknje za sebe4 Kako da odabereš savršeni model suknje za sebe?
Comments