Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Prethodni put smo nabrojali pet bitnih stavki koje bi trebalo da uzmete u obzir kada birate svoju destinaciju odmora, tj. hotel na toj destinaciji. Ovde ćemo pomenuti još pet, a ako nam je nešto promaklo, dodajte komentar!

6. Dodatni honorari

Mnogo hotela naplaćuje pojedine usluge dodatno, bez obzira što većina podrazumeva da je tako nešto uključeno u tarifu, tj. u već obračunate troškove. Plaćanje interneta je jedan od najčešćih dodatno potrošenih para; ako ste na poslovnom putu i zahtevate non-stopni pristup internetu, pronađite hotel gde ćete moći da koristite internet besplatno.

slika1 Kako da odaberete pravi hotel? (2. deo)

Hoteli sa predivnom uslugom i pogledom su skupi, ali obećavaju sjajan odmor

7. Opcije obroka

Ako želite da se koristite kuhinjom hotela, tj. da jedete sve obroke, pitajte da li se dodatni obroci naplaćju (na primer, u okviru redovne tarife i ponude plaćate polupansion a želite pun pansion)? Neki hoteli čak nude sobe sa malenom kuhinjom u okviru apartmana, pa i na to obratite pažnju. Ovo je važnije za budžet nego što možete i da zamislite!

8. Lanac ili lokalni

Ima mnogo za i protiv što se tiče lanaca hotela, ali ne možete da poreknete da nude pouzdanu uslugu. Međutim, ako želite nešto ličnije i jedinstvenije iskustvo, možda bi bilo lepo da se odlučite za lokalni, nezavisni hotel ili porodicu ugostitelja. Sve zavisi od toga šta želite i šta vam treba!

9. Za porodice

Ovaj savet će odlično poslužiti svima! Ako ovog puta želite da se odmorite od vriske i cike dece okolo, proverite da li je hotel samo za parove/porodice bez dovođenja dece.

slika2 Kako da odaberete pravi hotel? (2. deo)

Ako imate budžet, odlučite se za ovako nešto pa nam javite kako je bilo!

10. Dozvola ljubimaca

Još jedna bitna stavka – da li hotel dozvoljava ljubimce u sobi sa vama. Ovo je jedna od onih stvari koje mogu da idu u oba smera – neki će od hotela očekivati da dozvole ljubimce kako bi ih poveli na odmor i uživali, a drugi će podrazumevati da ljubimce ne treba dovoditi jer to remeti mir svih dugih! Stoga, obavezno pitajte za ovo!

Ne postoji magična formula za biranje pravog hotela, ali je ključ da opcije istražite što više i da postavite što više relevantnih pitanja. Znajte šta želite od hotela i gledajte šta se uklapa sa vašim željama. Da li vam se ikad dogodio da ste završili u potpunom hotelskom hororu od smeštaja i usluge?


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice