Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Merkur je krenuo retrogradnim hodom i ovaj ciklus, prvi od tri, koja nas očekuju ove godine, trajaće do 10. marta. Još dva ciklusa očekuju nas početkom leta i krajem jeseni, a ovaj prvi je još i najblaži, kažu astrolozi.

U astrologiji, Merkur vlada komunikacijom, tehnologijom i putovanjima i kada je u retrogradnom hodu, te oblasti postaju zbunjujuće i haotične. Dakle, pripremite se za padove sistema, probleme sa kompjuterima i telefonima, ali i sa drugim nivoima komunikacije. Ono što treba da učinite, kako biste “raščinili” negativan uticaj retrogradnog Merkura, jeste veliko čišćenje – mentalno i simboličko. To znači da treba da se oslobodite mentalnih i emotivnih sadržaja koji vas opterećuju, ali i pisanih sadržaja koji su suvišni. Pobacajte svu nepotrebnu dokumentaciju, papire, stare novine i časopise, očistite elektronsku poštu, oslobodite kompjuter nepotrebnih fajlova i foldera…

retrogradni merkur e1582277224273 Kako da održiš ravnotežu dok traje retrogradni hod Merkura

Ono što olakšava ovaj period, jeste uticaj Venere. Merkur je krenuo u retrogradni hod u znaku Riba, a Venera njegov uticaj umanjuje svojim pozitivnim i prijatnim vibracijama. Ipak, računajte na to da logičke i analitičke sposobnosti opadaju i dešavaju se klasični nesporazumi u dogovorima i razumevanju sa drugima (osećate se kao da pokušavate da se sporazumevate pod vodom) i da ćete se suočavati sa frustracijom i nervozom.

Lek za takva stanja je opuštanje – meditacija, šetnja, boravak u prirodi, kao i gledanje omiljenih serija i bavljenje sadržajima koji vas kreativno angažuju i zaokupljaju pažnju.

Editors choice