Ako ste i vi jedna od onih dama koje kada pogledaju svoj ormar osete neku teskobu u grudima jer vam je već sve dosadilo i ozbiljno vam se čini da nemate šta da obučete mi vas poptuno razumemo, ništa ne brinite.

Ovakav osećaj u trenutku kada ujutro otvore ormar mnoge žene dožive jer jedna na drugu naslagana odeća vas uopšte ne inspiriše za bilo kakve kreativne momente. Pre nego što kupite gomilu nove odeće stanite i razmilsite malo. Iako zvuči jako zabavno da samo provučete karticu i pokupujete novu prolećnu kolekciju, možete se spasiti duga sa kreditne kartice a da i dalje izgledate fantastično u autfitima napravljenim od odeće koju već posedujete. Najbolje je da pri prolećnom spremanju ormara, kada izvadite sadržaj na krevet pokušate da osmislite kombinacije koje biste kasnije nosili.

Evo nekoliko primera koji bi mogli da vas inspirišu i staru garderobu iskombinujete na nov način.

Iako je proleće i zvanično stiglo ne možemo to potvrditi i po temperaturama a biće dana kada će i dalje biti jako hladno. Tokom ovakvih dana najbolje je da se obučete slojevito i da obučete tanju rolku ispod košulje na kojoj ćete zakopčati dugmiće. Ovakav autfit je posebno dobar za kancelariju kada vam dosade sakoi i košulje, a ovo može doći kao odlična zamena.

Rolka2 Kako da OSVEŽIŠ svoje modne kombinacije
Comments