Bliži nam se proleće. Vreme se prolepšava, nema više potrebe za debelim kaputima i perjanim jaknama. Nose nam se novi dezeni, malo intenzivnije boje i tanje majice. Ali, trenutno nemate vremena za kupovinu novih stvari i osvežavanje svog garderobera, ili prosto nemate novca. Ako je tako, mi ćemo vam pokazati kako da svoje odevne kombinacije učinite zanimljivim i posebnim. Sve je u malim trikovima koje možete primeniti sa već postojećim stvarima kod kuće.

Naravno, neće vam se možda svaki primer dopasti ali će vam dati bar neke ideje i shvatićete da možete postići mnogo toga samo ako malo proširite način razmišljanja i pustite mašti na volju. Danas za vas imamo  5 načina kako da osvežite vaše odevne kombinacije.

Nosite torbu sa kratkim kaišem preko ramena

Jeste nesvakidašnja ideja ali prosto morate da probate ovo. Naravno, da bi ste uspeli, kaiš torbe mora biti malo duži,  kako bi uspeli da prebacite torbu preko glave. Pošto dolazi proleće nećete je nositi preko debele jakne, već preko neke bluze ili tanjeg džempera. Takođe, ako ste na nekoj žurki i ne želite da držite torbicu u ruci, uvek je možete ovako prebaciti.

torba min Kako da OSVEŽITE odevne kombinacije
Comments