Svi nekada upadnemo u monotoniju sa svojim stilskim izborima, ma koliko se trudili da budemo inovativni i aktivno radimo na svojim kombinacijama. Veoma često može nam se desiti da upadnemo u rutinu sa odevnim komadima koje najviše volimo, koji su najkomforniji i koji su nam “sigurica”, i ne kažemo da je to loše, ali možete ih malo unaprediti suptilnim detaljima i malim promenama. U nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko neobičnih aksesoara i stilskih principa koje možete primeniti u 2021. godini, a koji će vam sigurno ulepšati svakodnevne stajlinge i učiniti da oni izgledaju potpuno drugačije nego do sada! I verujte nam, neke od njih sigurno već posedujete samo vam prosto nije palo na pamet da ih iskorisite i nosite na ovaj način.

Nosite bluze sa otvorenim leđima

Bluze sa otvorenim leđima su veoma sexy, iako suptilne, i ako već nemate jednu u svom garderoberu, vreme je da je nabavite. One mogu biti zanimljiv dodatak svakom opuštenom stajlingu, jer su na prvi pogled spreda i one potpuno jednostavne i stajliš, ali zato kada se okrenete – dobijaju potpuno novi vajb. Majica ili džemper sa otvorenim leđima odlično stoje i kratkokosim devojkama, i onim sa dugom kosom koja će im nežno pasti preko leđa.

Kragne su ponovo in

Već smo napomenuli da su se velike kragne vratile u velikom stilu, a dobra stvar kod ovoga je to što ih možete nositi uz više različitih autfita, a one će uz svaki izgledati potpuno drugačije. Velike kragne su romantične i retro, a odlično izgledaju, kako uz kardigane, tako i uz dukserice ili čak uz topove sa V izrezom, uz koje će izgledati kao efektan aksesoar oko vrata. Dakle, nabavite kragnu i isprobate je uz više svojih autfita, videćete da će ih učiniti potpuno drugačijim!

Odaberite efektne kožne čizme

Aksesoari su veoma važni, među njima ponajviše obuća – i ako na obuću do sada niste obraćali naročitu pažnju, vreme je da to počnete da činite! Uredna, efektna i kvalitetna obuća je “pola stajlinga”, a verujte nam, ona je takođe i pokazatelj vaše pedantnosti i vašeg stila. Svako ko zna da odabere dobre čizme zna koje su forme trenutno u trendu, a koje su one koje će više sezona biti in, i to se veoma jasno vidi. Zato, ispratite trenutne trendove i brzo počnite da ih primenjujete u izboru obuće.

Uvucite košulju u pantalone na francuski način

Ovo je stlski savet koji može od vaše bele košulje učiniti šik i neobičan komad, iako je to i dalje jednostavna, klasična bela košulja. Ideja je samo u tome da košulju sa jedne strane u prednjem delu, ali samo sa jedne, uvučete u pantalone ili suknju – a sa neka sa druge strane ostane izvučena i ravna. Ovo je nošenje košulje poznato kao “french-tuck“, a svima je jasno da su Francuskinje najbolje obučene žene na svetu!

Comments