U nekim sezonama blogosloveni smo trendovima koji su i te kako nosivi i koje obožavamo, kao što su animal printovi i cvetni printovi za trendy proleće. Međutim, nekada su trendovi za sezonu takvi da su čak i modne instagramerke na teškim mukama kada pokušavaju da spasu situaciju. Ovog proleća ipak se desilo ono čemu se nismo nadali, iako smo imali vremena da se pripremimo, zaslepljujuće neon boje i brusevi koji se nose solo, sada su tu. Kada su vodeći trendovi oni u kojima ne smemo da izađemo iz kuće, definitivno treba da potražimo pomoć.

Iako su trendovi za proleće/leto pomalo rizični, istina je da ne treba da se trudimo da ih iznesemo kao što to rade supermodeli, već da pronađemo sopstven, autentičan način kako ćemo ih izneti. Sestre Hadid, Hailey Biber, Emrata i ostale lepotice, biće nam samo inspiracija kako da kreiramo sexy stajlinge, u kojima ćemo se osećati dobro i bez straha od modne policije dok koračamo ka poslu ili omiljenom restoranu. U nastavku ti otkrivamo koji su to modni trendovi za ovu sezonu koje ćemo viđati na poznatima, a i te kako ćemo voleti da ih nosimo uz ovih par smernica.

Veš

Činilo se da su prolećni trendovi ove godine rezervisani samo zaspavaću sobu, međutim pronašli smo način kako da ih adaptiramo u “stvaran život”. Složićeš se da kombinacija koju čine tvoj omiljeni čipkasti grudnjak i dobre farmerke, ipak zvuči pomalo ludo i nerealno za mnoge od nas, stoga smo odlučili da taj atraktivan brus ipak vratimo u fioku i da ga zamenimo satenskom majičicom. Nosi je samostalno, ili je upari sa kožnom jaknom ili blejzerom, a stajling začini sandalama sa kaišićima.

Bermude

Iako možda imaš traumatična iskustva zbog ovog modnog trenda još iz davnih dana, istina je da su se bermude vratile u igru, a vreme je da to prihvatiš. Iznenadićeš se da ovaj trend može da bude neverovatno kul, a treba ti samo malo strpljenja prilikom stilizovanja. Ne plaši se da prihvatiš komad koji će tvoje letnje stajlinge učiniti zabavnim i potpuno trendy.

Comments