Kada bi se čuvena modna urednica Dajana Vrilend danas zatekla na ulicama svetskih metropola, sigurno bi bila šokirana “revolucijom” koja se događa kada je obuća u pitanju.

Već par sezona, modna elita i #streetstyle blogerke počele su da umesto svojim vrtoglavo visokim potpeticama daju prednost praktičnijoj obući – patikama!

Međutim, daleko od toga da da je nivo stila “opao”. Štaviše, neke od kombinacija Instagram zvezda jedva čekamo da iskopiramo!

Pre nego što odlučiš da kupiš novi par patika, moraš znati da postoji čitava filozofija kada govorimo o stilizovanju ovog komada obuće, koji smo do sada nosile samo kad izađemo u prirodu! Od pronalaska savršene nijanse patika koje neće odvući pažnju od fenomenalne suknje koju nosiš, a koje su opet dovoljno interesantne, do izbora idealne debljine đona i šare – ključ je svakako u ravnoteži!

Danas ti otkrivamo male tajne kako bi tvoj stajling ovog proleća bio prvoklasan!

1. Sa belom bojom nema greške! 

Bele patike idu uz sve: farmerke i klasičnu belu košulju, kratku ili maksi suknju, trenerku, pa i over-sized kapute! Poseban efekat ćeš dobiti ako ih obučeš uz komade koji su takođe beli ili u metalik nijansama! Budi kreativna.

+SH09 Trigenic Flex 0151 Kako da nosiš patike kao Instagram zvezde

Kod belih patika, ključ je u slaganju boja – možeš ih nositi uz klasične, neutralne ili komplementarne, ali ne kombinuj više od dve!

Mi volimo: Clarks Originals Trigenic Flex model – patike koje dižu reč “udobnost” na viši nivo! Osmišljene tako da budu fleksibilne i da se u potpunosti prilagođavaju anatomiji stopala, u njima ćeš bez problema moći da provedeš ceo dan “na nogama”! Bonus poene dajemo štopu koji je urađen na vrlo originalan način!

+SH09 Trigenic Flex 139 Kako da nosiš patike kao Instagram zvezde

Comments