Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Svi besnimo i svađamo se na svoj način, a sa svakim možete da izađete na kraj. Sa Ovnom se posvađajte argumentovano, Blizanca kulirajte, sa Vagom budite fer – ovaj spisak je pun kreativnih predloga:

Ovan – Obično ulazi u svađu sa polovičnim argumetnima i siguran je da je u pravu. Pobijte njegove argumente odlučno, a možete i da vičete pritom. Kad vas bude gledao kao da ste mu pobili celu familiju, znači da ste pobedili.

Bik – Oni dugo kuvaju u sebi, pa je potrebno da vidite šta vam se sprema. Njihov bes je verovatno ispravan, ali preteran i treba im skrenuti pažnju. Bikovima vladaju čula. Pustite muziku, prigušite svetla i počnite da spremate neku klopu, sve vreme govoreći, da, da, slušam te, u pravu si – šta misliš da li da dodam malo karija?

bes2 Kako da pobedite svačiji bes, sudeći prema HOROSKOPSKOM znaku?

Blizanci – Oni uživaju da se svađaju i da slušaju sebe, tako su vešti na rečima, da prosto možete da ih pustite da se svađaju sami sa sobom. Sami pitaju, sami odgovaraju, a vama nikakva odbrana ionako ne bi upalila, kad jednom uzmu zalet. Ignorišite ih dok padaju u vatru, a zatim ispalite logičan, hladan i kratak plotun – i napustite prostoriju.

Rak – Svađa sa rakom mora da bude dramatična, a ako mrzite dramu, imaćete neprijatan osećaj da imate posla sa mentalnim bolesnikom. Rak će se raspadati i doživljavati nervni slom pred vašim očima, ali dovoljno je da mu ponudite saosećanje, da budete nežni i strpljivi i njemu će se razum vratiti, pa će sam završiti svađu.

Editors choice