Vintidž nikada ne izlazi iz mode. To je jedino sigurno, koliko god se trendovi menjali, koliko god se stari vraćali ili novi stvarali, stil koji označavamo tim “vintidž” terminom, a koji najviše vezujemo za period od 60-ih pa sve do 80-ih godina, je uvek aktuelan i daje fantastičan izgled. Kako uvek, tako i sada, vintidž je odličan način da pokažeš svoj stil, a evo i kako da postigneš takav izgled i uz pomoć kojih i kakvih odevnih komada i detalja.

80-ih godina su velike naramenice bile i te kako popularne. Možda su sada one sasvim izgubile svoj značaj i smisao, ali ih rado menjamo za ramena bluza, košulja, dukseva koji imaju dodatke i tako čine da ramena izgledaju prilično široko, a to je ujedno jedan od retro, tačnije vintidž detalja.

One su i te kako popularne. Vintidž naočare u obliku avijatičarki, “lenonki”, biće savršeni detalji da svoje odevne kombinacije upotpuniš u toku letnjih dana i tako stvoriš savršen izgled za sebe.

Sve su popularnije, a i odlične su za ovu priliku, torbe koje imaju oblik kofera, korpe i uopšte formu koja je prilično čvrsta, jer su se slične nosile pre nekoliko decenija. Osim toga, sitne, buje lokne su još jedan od načina na koji možeš da “nosiš vajb” ovog vremena.

Comments