Najbolji trikovi svetskih zvezda koje možete postići za kratko vreme.

Crvene usne

Sijena Miler (Sienna Miller) je zvezda koja je na crvenom tepihu zasijala kao diva izgledajući glamurozno i sofisticirano. Tajna je u njenim usnama. Kako biste postigle sličan izgled potrebno je da pronađete odgovarajuću boju crvenog ruža za usne i nanesete ga četkicom ili prstom u maloj količini. Ruž uvek možete dodati, ali za ovaj trik se poslužite starim savetom: “Manje je više”.

177 Kako da postignete izgled svetske zvezde

Usne neka budu u centru pažnje

Osvežavajući ten

Minka Keli (Minka Kelly) izgleda fantastično i sveže sa preplanulom kožom. Kako biste postigle sličan izgled potrebno je da već imate preplanulu kožu ili tamniji ten, jer u drugom slučaju bronzer neće izgledati lepo na vašoj koži. Bronzer stavite četkom ravnomerno po licu i dekolteu, a posebnu pažnju posvetite jagodicama na koje ćete naneti rumenilo koje bi trebalo biti slične boje vašem ružu za usne.

271 Kako da postignete izgled svetske zvezde

Sveže i mladalački

Usne koje izazivaju

Dame sigurno znaju šta će biti prolećni trend ove godine, a to su neon boje. Ema Stoun (Emma Stone) zna da u kombinaciji sa njenim svetlim tenom, usne izgledaju fantastično i mame pažnju. Fokusirajte se na usne, a na oči stavite maskaru, eventualno ajlajner, kao i malo rumenila.

363 Kako da postignete izgled svetske zvezde

Budite u trendu sa neon ružem

Za svakodnevni izgled

Znamo da ne izgleda uvek lepo isticati oči i usne u isto vreme, ali je zato izuzetno lepo videti prirodan izgled sa velikim trepavicama i usnama boje breskve koji je Keri Hilson (Keri Hilson) lepo ponela. Sa ovakvim izgledom ne možete pogrešiti, a potrebne su vam veštačke trepavice i ruž/sjaj za usne koje im daju volumen.

459 Kako da postignete izgled svetske zvezde

Savršena šminka za predstojeće proleće i šetnje po gradu

Oči koje plene

Sigurno ste pokušavale da na najbolji način uklopite zlatnu i braon senku baš kao što holivudske zvezde to rade. Kombinacija te dve senke najbolje ističe svetle oči kao što su Skarletine (Scarlett Johansson) i usne u boji kože. Ovakav izgled ćete postići na sledeći način: senku u boji bakra/braon stavite preko celog kapka u maloj količini, zatim oivičite gornji kapak ajlajnerom ili crnom senkom, a u uglove očiju stavite zlatnu senku kao i ispod obrva. Donji kapak oivičite zlatnom senkom. Nije baš najjednostavnije, ali uz ovaj trik ćete izgledati kao da ste sišle sa crvenog tepiha.

552 Kako da postignete izgled svetske zvezde

Istaknite šminku tako što ćete podići kosu


Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Comments