Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

1/3

Realno, sve je moguće. Sve što se događa, realno je, a događa se svašta, pa i nadrealno dobre i vredne stvari. Ne morate da budete sanjar da biste imali snove, niti realista da biste ih ostvarili, jedino što vam je potrebno jeste da budete neustrašivi. A to ne znači da se ne plašite i ne posustajete, nego da prevazilazite svoje strahove i ne odustajete.

Kako da prevaziđete prepreke na putu do svojih snova Kako da prevaziđete prepreke na putu do svojih snova?

Morate voleti ono što radite

Ako svoj san treba da ostvarite svojim radom, onda morate izgarati u tom radu, morate strasno voleti ono što radite i biti sposobni da se toj strasti uvek predate, kao i da je prizovete onda kad je nema, kad ste u daunu, kad ste malodušni i razočarani. Ako želite da budete bogati i slavni, možda će vam uspeti, ali nećete biti zadovoljni, ako vam je samo to cilj – ostaće u vama nešto bitno neispunjeno i nikada nećete biti dovoljno bogati i uvek ćete paranoisati oko popularnosti. Ono što radite treba da vas ispunjava iznutra, da se zbog toga osećate kao kompletno biće, blagosloveno smislom i svrhom. Morate voleti ono što radite i zato što će biti teško i biće momenata kada će vas samo ljubav sprečiti da odustanete, kada ćete imati samo svoju posvećenost, kao ostrvo u moru iskušenja koja vas mame da se predate i dignete ruke. Biće trenutaka kada ćete morati da se borite za ono što volite i kada ćete mrzeti ono što volite. Zbog svega toga, prosto morate da volite.

Editors choice