Jedno od prvih pitanja koje postavljate nekome koga upoznajete je – koji je znak u horoskopu. Koliko god površno shvatali zodijak, ipak nam nečiji znak objašnjava dosta toga i predstavlja putokaz, pomoću koga možete lakše da se orijentišete, ako želite da izazovete njegovo interesovanje.

Ovan – Iako muškarci rođeni u znaku Ovna veruju u ljubav na prvi pogled, vole i izazov. A pružićete im ga klasičnom igrom – ne dajte se lako osvojiti. Neka se trudi i pita kako da dopre do vas i pronalazi načine koji kod vas pale. Takođe će uživati u odmerenoj takmičarskoj igri – koja neće dovesti u pitanje njegovu snagu i kompetenciju, već će predstavljati izazov da vam se dokaže. Prijaće mu pohvale i komplimenti, ako ih je zaslužio – on ne voli da mu neko povlađuje, ali voli da čuje kako je sjajan.

Bik – Malo će potrajati pre nego što zaslužite njegovo interesovanje i pažnju. Polako i mirno, uputsvo je za dame kojima se sviđa muškarac rođen u znaku Bika. Priredite mu mali poklon, ispecite domaće kolačiće za njega, kako biste mu stavili do znanja koliko ga cenite. Takođe, budite zabavni i duhoviti i pokažite mu kako ste nezavisni i on će početi da razmatra mogućnost da vi niste samo prolazno poznanstvo ili mogućnost za avanturu.

par 1 Kako da privučete pažnju muškarca prema njegovom znaku u horoskopu

Blizanci – Ako želite da privučete njegovu pažnju, treba da animirate njegovu inteligenciju i šarm i da budete spremni da se takmičite sa drugima za njegovu pažnju. Blizanci su informisani, prate sve što je aktuelno na svetskoj i političkoj sceni, pa zato budite sigurni da li možete da im parirate u razgovoru. Takođe, oni vole avanturističke akcije bez planiranja i ako ste spontani i umete u tome da ih inspirišete i rado sledite, biće veoma zainteresovani.

Rak – On vas neće primetiti u sobi punoj ljudi i odmah se zaljbiti u vas – verovatno će mu trebati dosta vremena da vas uopšte primeti. Ali ako demonstrirate svoje humanitarne kvalitete, pokazujete kako ste brižna i zainteresovana osoba, onda će vas primetiti. Nemojte praviti ishitrene poteze, dozvolite mu da vidi kako ste fantastični. Pronađite načina da brinete o njemu (skuvajte mu nešto ukusno) i kad spusti gard i počne da vam veruje, znaćete da je veoma zainteresovan za vas.

Comments