Bez obzira na to da li obožavaš da se šminkaš i eksperimentišeš sa look-ovima ili samo koristiš basic tehnike šminkanja da bi svakog dana izgledala lepo, sveže i negovano, osnova svake šminke koliko god ona bila jednostavna ili zahtevna jeste odgovarajući tečni puder. Ukoliko si ispratila vodeće beauty trendove za 2019. godinu, sigurno si primetila da gotovo svi makeup umetnici preporučuju što prirodniji makeup look, a u kontektu odabira pudera, ovo znači da moraš da pronađeš baš svoju nijansu, koja će ti u potpunosti odgovarati, kako prema tonu, tako i prema podtonu kože. Naravno, osim što se nekako mora stopiti sa tvojim tenom, odgovarajući puder mora da sakrije i sve nesavršenosti – još jedan važan faktor koji treba da razmotriš prilikom posete omiljenoj drogeriji! O da, svoj puder iz snova možeš pronaći u drogeriji – zaista nije potrebno da mnogo lutaš da bi sebi obezbedila savršen ten.

Zamišljen da učini da tvoj ten izgleda kao da si ga “editovala” koristeći sve svoje omiljene Instagram filtere, a da pritom ne čini da tvoje lice izgleda kao da nosiš “masku”, L’Oreal Paris True Match tečni puder ima nežnu teksturu, srednju pokrivnu moć, koja može lepo da se nadogradi, a istovremeno i omogućava da tvoj ten bude ujednačen. Lako se nanosi i još lakše blenda (isprobali smo!), a dodatno je značajan tokom letnjih dana, jer sadrži SPF 17 zaštitni faktor.

Ipak, ono što True Match pudere zaista izdvaja od drugih, i što čini da ga koriste i dame koje su redovno ispred kamera – Danijela Dimitrovska, model i vlasnica modne agencije, Stella Karl Ćosić, executive coach, i glumica Lena Bogdanović, jeste činjenica da je ovaj puder od sada dostupan u 14 različitih nijansi, tako da napokon svaka žena može da pronađe pravu nijansu za sebe!

true match 4 e1528894102481 Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera   po uzoru na poznate dame!

Comments